Thumbnail

Γιώργος Τσαλίκης: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του 16χρονου γιου του (Φώτο) Γιώργος Τσαλίκης: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του 16χρονου γιου του (Φώτο)

Με αφορμή τα γενέθλια του ανέβασε φωτογραφία τους – Είναι ένας κούκλος
Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση ανθρώπου της ελληνικής showbiz, που μέχρι σήμερα κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τρία του παιδιά, χωρίς ποτέ να δημοσιεύσει ούτε μία φωτογραφία τους με ακάλυπτο το πρόσωπό τους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγος του Δώρα, φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να προστατεύσουν τα τρία τους αγόρια, ενώ χθες είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μεγάλου τους γιου. 

Με αφορμή ωστόσο τα γενέθλια του Βασίλη, που έκλεισε τα 16 του χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, δημοσίευαν φωτογραφίες του γιου τους απ' όταν ήταν 12 ετών και μάλιστα με ακάλυπτο το πρόσωπό του. Δείχνοντάς μας όχι μόνο το πόσο έχει μεγαλώσει το γιος τους και πόσο όμορφος είναι, αλλά και πόσο υπέροχα μεγάλα γκριζοπράσινα μάτια έχει! 

 

Διάβασε ακόμη: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ξέσπασε σε κλάματα στο τηλεμαραθώνιο αγάπης του Alpha (Βίντεο)

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης μάλιστα έγραψε στη λεζάντα: «Δυσκολεύουν οι αγκαλιές στα 16 γιε μου ...ε? Εδώ στα 12 ήταν λίγο πιο εύκολο ??? Σ αγαπάω τόσο πολύ .. είσαι τόσο καλό παιδί έχεις τέτοια καλοσύνη στη ψυχή σου .. Είσαι πολύ ικανός .. είμαι περήφανος για σένα και εύχομαι η ζωή σου να είναι μόνο στο φως , στη χαρά , στην ευτυχία γιατί αυτό μόνο σου αξίζει ..! Πιστεύω σε σένα πολύ ! Προχώρα δυνατά .. Θα είμαι πάντα δίπλα σου ..! Να τα χιλιάσεις ..»

 

Διάβασε επίσης: 

Αγγελική Ηλιάδη: Λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι ποζάρει topless και αναστατώνει! (Φώτο)

 

Home