Thumbnail

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη – Χρηστίνος Πίπης: Παντρεύτηκαν στη Σίφνο (Βίντεο) Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη – Χρηστίνος Πίπης: Παντρεύτηκαν στη Σίφνο (Βίντεο)

Δες το album από τον παραμυθένιο τους γάμο 
Τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο, ανέβηκαν χθες η γνωστή Κύπρια fashionista, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας, Χρηστίνος Πίπης. 

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, όπως ήθελε το ζευγάρι, σε ένα πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό.

Το Μυστήριο τελέστηκε στο Ναό των Επτά Μαρτύρων, στη Σίφνο, ένας χώρος που και οι δύο αγάπησαν όταν βρέθηκαν εκεί για πρώτη φορά. Το ερωτευμένο ζευγάρι πρωτογνωρίστηκε πριν αρκετά χρόνια σε βραδινή τους έξοδο, με την πρόταση γάμου να ήρθε τον περσινό Φεβρουάριο, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους. 

Το πάρτι του γάμου, ξεκίνησε για τη Θέλξια Βαλέρια από την περασμένη βδομάδα, όταν ταξίδεψε με τις φίλες της στη Μύκονο, με το πάρτι να κρατά όλη μέρα. 

 

Διάβασε ακόμη: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Στη Μύκονο για το hens πάρτι της (Βίντεο)

 

Από νωρίς τη Δευτέρα, ωστόσο, άρχισαν να καταφθάνουν στη Σίφνο, οι λιγοστοί καλεσμένοι,  προκειμένου να βρίσκονται δίπλα στο ζευγάρι τη σημαντική αυτή στιγμή για εκείνους, που όπως φάνηκε έγιναν όλα με ιδιαίτερη αγάπη. 

Μετά το Μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, με το ζευγάρι να έφτασε στο χώρο από τη θάλασσα πάνω σε ένα καραβάκι

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας του γάμου, με τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media να το αποδεικνύουν στο έπακρον. 

 

 

Η Κύπρια fashionistas ωστόσο, προχώρησε σε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό, ανεβάζοντας δύο υπέροχες φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε μετά το τέλος του γάμου. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Αυτή θα είναι η κουμπάρα στο γάμο της! (Φώτο)

 

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Στο Λίβανο για το bachelorette πάρτι της! (Φώτος)

 

 

 

Home