Thumbnail

Γιώργος Λιανός: Μόλις δημοσίευσε φωτογραφία με τη νέα του σύντροφό! (Φώτο) Γιώργος Λιανός: Μόλις δημοσίευσε φωτογραφία με τη νέα του σύντροφό! (Φώτο)

Είναι μια κούκλα – Δες τους μαζί 
Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής, ύστερα από το χωρισμό του, από την επί οκτώ χρόνια σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη. 

Ο Γιώργος Λιανός, όπως όλα δείχνουν είναι ξανά ερωτευμένος, με τη νέα του σχέση να είναι μια κούκλα. 

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Καραλεξη που τον τελευταίο καιρό είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και είναι full ερωτευμένοι. Μάλιστα το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι χαμηλών τόνων και οι δύο.

 

Διάβασε ακόμη: Γιώργος Λιανός: Ανέβασε φωτογραφία που δείχνει τη Σπυροπούλου να έχει πάρε δώσε με άτομο της παραγωγής (Φώτο)

 

Σήμερα μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανάρτηση, ξαφνιάζοντας τους πάντες, καθώς πόσταρε φωτογραφία με την αγαπημένη του, από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Συγκεκριμένα τους βλέπουμε αγκαλιασμένους, δίπλα στη θάλασσα με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά, «I got sunshine», με τα likes και σχόλια να πέφτουν βροχή. 

Δες την ανάρτηση του: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ανδρέας Γιόρτσιος: Η αποχώρηση και η νέα του επαγγελματική στέγη! (Φώτο)

 

Home