Thumbnail

Άλλαξε (πάλι) τη διαθήκη του ο Ronaldo! Τι συνέβη; Άλλαξε (πάλι) τη διαθήκη του ο Ronaldo! Τι συνέβη;

Σε ποιον αφήνει την αμύθητη περιουσία του;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «ABC», ο άσος της Juventus αποφάσισε πρόσφατα να αλλάξει και πάλι τη διαθήκη του!

Ο Cristiano Ronaldo το 2017, τη χρονιά δηλαδή που γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του Mateo και Eva, έκανε αλλαγή στη διαθήκη του, προσθέτοντας και τη σύντροφό του, Georgina Rodriguez, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη. 

ronaldo2

Διάβασε ακόμη: Xουβαρντάς ο Ronaldo: To τεράστιο φιλοδώρημα που άφησε σε ...

Σαν ορθά όμως σκεπτόμενος άνθρωπος, ο Ronaldo θέλει η διαθήκη του να περιλαμβάνει όλους τους δικού του ανθρώπους. Έτσι, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άλλαξε και πάλι τη διαθήκη του! Προέβη σε αυτή την κίνηση, καθώς δεν θέλει καμία γυναίκα της ζωής του να είναι παραπονεμένη

Έτσι, από τη στιγμή που φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα της ζωής του, και σε περίπτωση πρόωρου θανάτου, θέλει να την έχει αποκαταστήσει όπως και την μικρούλα, Alana Martina.

ronaldo4

Διαχειρίστρια της περιουσίας του, πάντως, έχει ορίσει τη μητέρα του, Maria Dolores dos Santos Aveiro, η οποία σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, εξακολουθεί να μην έχει καλές σχέσεις με τη νύφη της.

Η περιουσία του CR7 ξεπερνά ήδη τα 300 εκατομμύρια ευρώ και αυξάνεται με σταθερό ρυθμό, τόσο λόγω της αμοιβής των 30 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τη Juventus, όσο και των διαφημιστικών εσόδων του Πορτογάλου. 

Δεν δείχνει πάντως να επηρεάζεται ο ποδοσφαιριστής από τις άσχημες σχέσεις που έχει η σύντροφός του με τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η «ψύχρα» ανάμεσα στις δυο γυναίκες, οφείλεται αφενός στο γεγονός ότι η Georgina δεν επιθυμεί να μάθει πορτογαλικά ώστε να συνεννοείται με την πεθερά της, και αφετέρου η διαφορά ηλικίας που έχει με τον γιό της, καθώς η Λατίνα καλλονή είναι μόλις 25 χρονών...

Διάβασε ακόμη: Cristiano Ronaldo: Αυτό είναι το αγαπημένο του ελληνικό τραγούδι ...

ronaldo3

Ο Cristiano λοιπόν, επειδή λατρεύει τις γυναίκες της ζωής του και δε θέλει καμία να είναι παραπονεμένη, έχει ξεκαθαρίσει τι θα λάβει η κάθε μια.

Διάβασε ακόμη: 

Cristiano Ronaldo: Κάνει διακοπές στην Ελλάδα και φωτογραφίζεται ...

Πηγή

Home