Thumbnail

Ήβη Αδάμου: Το νέο look... αλά Naomi Campbell Ήβη Αδάμου: Το νέο look... αλά Naomi Campbell

Δες την ανατρεπτική εμφάνισή της και το δημόσιο ευχαριστώ μετά την πρεμιέρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram, η Κύπρια τραγουδίστρια ευχαρίστησε δημόσια όσους παρευρέθηκαν χθες στην πρεμιέρα της δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες... το νέο της look της πάει πολύ!

Η νεαρή τραγουδίστρια λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της στο Fantasia, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά της!  Αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές, η Ήβη Αδάμου, τόλμησε να κόψει αφέλειες και είναι μία κούκλα!

ivi

"Σας ευχαριστούμε για το δυναμικό ξεκίνημα που μας χαρίσατε χθές..." έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα από τις πιο κάτω φωτογραφίες που ανάρτησε. 

ivi1

ivi2

Διάβασε ακόμη:  Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με νέο hair look ενώ παίζει με την ενός έτους ...

Ανέβασε μάλιστα στο story της στο Instagram και μερικά μικρά βίντεο που έγραψαν φίλοι της, όπου βλέπουμε το ιδιαίτερο hair look, με τις μικρές πλεξούδες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι μία εμφάνιση που της ταιριάζει και τονίζει τη νεανική της εμφάνιση καθώς είναι μόλις 25 χρόνων. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

Διάβασε ακόμη: Ήβη Αδάμου: Δες τι αποκάλυψε για το γάμο της με τον Κουϊνέλη ...

argyros

Εκτός από την λαμπερή Ήβη Αδάμου, δίπλα του Κωνσταντίνου Αργυρού φέτος στο Fantasia είναι και ο ταλαντούχος STAN Αντιπαριώτης, ένα απ' τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας.

stan

Διάβασε ακόμη: 

Ήβη Αδάμου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να έχει ...

Home