Thumbnail

Ευρυδίκη - Μπόμπ Κατσιώνης: Παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο! (φωτος & βίντεο) Ευρυδίκη - Μπόμπ Κατσιώνης: Παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο! (φωτος & βίντεο)

Δες τις προετοιμασίες της νύφης λίγο πριν το γάμο!
Η κύπρια τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού μόλις χθες (31 Αυγούστου) ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μπόμπ Κατσιώνη. Ο γάμος τους, ήταν αρκετά κλειστός, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. 

Το μυστήριο του γάμου τους τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παλαιοπαναγιά Παιανίας, ενώ ακολούθησε ξέφρενο πάρτυ με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  

evridikigamos

Διάβασε ακόμη: ΕΥΡΥΔΙΚΗ: Συγκίνηση προκαλεί η τελευταία της ανάρτηση (φώτος ...

Το ζευγάρι ήθελε ο γάμος τους να γίνει στις 30 Αυγούστου, μιας και η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι πολύ σημαντική γι' αυτούς, αφού είναι η μέρα που γνωρίστηκαν. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να κλείσουν την εκκλησία με αποτέλεσμα ο γάμος να γίνει χθες 31/8. 

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Έλενα Γεωργανά (η κολλητή φίλης της Ευρυδίκης) και ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του, Βίλλυ, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. 

Ο Γιώργος Γάτος και ο Δημήτριος Γκίκας επιμελήθηκαν τα μαλλιά και το μακιγιάζ της νύφης αντίστοιχα, οι οποίοι δημοσιοποίησαν υλικό από τις προετοιμασίες της νύφης.

evridikigamos3

Διάβασε ακόμη: Ευρυδίκη: Ξεφάντωσε στο bachelorette πάρτι της, δύο ημέρες πριν ...

Η Ευρυδίκη επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό για την πιο όμορφη ημέρα του γάμου της, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος Άγγελος Θεοφάνους, γιος της Ευρυδίκης και του Γιώργου, οδήγησε το κάμπριο αυτοκίνητο με το οποίο έφυγε το νιόπαντρο ζευγάρι και προορισμός τους ήταν φυσικά το γαμήλιο πάρτυ. Εννοείται ότι, κατά τη διάρκεια του πάρτυ η Ευρυδίκη τραγούδησε στους καλεσμένους της! 

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία!

Δες στο παρακάτω βίντεο τις προετοιμασίες της νύφης:

Να ζήσετε!

Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνος Κληρίδης & Στάλω Σάντη: Παραμυθένιος γάμος! (φωτος)

Πηγή

Home