Thumbnail

Άντρεα Κυριάκου - Γιώργος Μερκής: Το παθιασμένο τους φιλί στην Τήνο! Άντρεα Κυριάκου - Γιώργος Μερκής: Το παθιασμένο τους φιλί στην Τήνο!

Full in love το γνωστό ζευγάρι της showbiz
Η Άντρεα Κυριάκου, με μια φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο, κατάφερε για άλλη μια φορά να "ρίξει" το instagram.

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε τα βλέμματα ούτε οι αντιδράσεις του κόσμου! Απολαμβάνουν τις διακοπές τους και χαίρονται τον έρωτά τους!

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz και το μοντέλο πολλές φορές μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή στο instagram, ενημερώνοντας τους followers της για την καθημερινότητα αλλά και τις νέες επαγγελματικές της δουλειές. 

 Διάβασε ακόμη: Γιώργος Μερκής: Για βουτιές στη θάλασσα με τον μικρό Λαμπρίνο ...

andrea6

Η Λεμεσιανή καλλονή, αυτή τη φορά ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram που μας αποκαλύπτει τι κάνει ο σύζυγός της όταν εκείνη αρχίζει να μιλά πολύ!

andrea3

Δες την ανάρτησή της με την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε:

"Γενικά δεν μιλάω πολύ (να σημειωθεί στα πρακτικά). Όταν το κάνω όμως μια είναι η λύση  (swipe για να δεις την απόγνωση στο βλέμμα του" και τα likes έπεσαν βροχή.

 Διάβασε ακόμη:  Μόλις είδαμε την πιο τρυφερή φωτογραφία του μικρού Λαμπρινού ...

andrea5

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Άντρεα Κυριάκου, από τότε που ξεκίνησε στο χώρο (από 14 ετών) βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο με εξώφυλλα σε όλα τα περιοδικά του νησιού και όχι μόνο!

Φαίνεται πάντως, ότι διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της δίπλα πάντα στον σύζυγό της, Γιώργο Μέρκη, τον διεθνή αμυντικό του ΑΠΟΕΛ. 

 Διάβασε ακόμη: Άντρεα Κυριάκου: Η έκπληξη στον Μερκή για τα γενέθλιά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Home