Thumbnail

Πολύ γέλιο: Η ραδιοφωνική φάρσα στον Άλκη Χρήστου (Βίντεο) Πολύ γέλιο: Η ραδιοφωνική φάρσα στον Άλκη Χρήστου (Βίντεο)

O αγαπημένος ηθοποιός έπεσε στη "φάκα" της Ιωάννας Λαμπροπούλου και του Πλάτωνα Μουρατίδη
Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αν είσαι συντονισμένη κάθε πρωί στη συχνότητα του Mix Fm, τότε ξέρεις πως το αχτύπητο δίδυμο Ιωάννα Λαμπροπούλου και Πλάτωνας Μουρατίδης φροντίζουν να περνάνε το κέφι τους και στους ακροατές τους, ενώ φημίζονται για τις φάρσες που στήνουν σε ανυποψίαστους ακροατές.

Μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Breakfast Show, του Mix Fm 102.3φόρτισαν μπαταρίες και επέστρεψαν ανανεωμένοι στη βάση τους.

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου και ο Πλάτωνας Μουρατίδης έχουν χημεία μεταξύ τους και αυτό φαίνεται όχι μόνο στις ατάκες που ανταλλάσσουν καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και στις φάρσες που στήνουν. 

Διάβασε ακόμη: Άλκης Χρήστου: Τράκαρε με το αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο! (Βίντεο)

Χθες, ετοίμασαν την πρώτη φάρσα της φετινής σεζόν, με "θύμα" τον ανυποψίαστο Άλκη Χρήστου. Αν και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο αγαπημένος ηθοποιός δεν αντιλήφθηκε σε κάποια φάση ότι κάποιος τον πειράζει στην άλλη άκρη της γραμμής, το σίγουρο είναι πως έδειξε να απολαμβάνει την κουβέντα του με τον υποτιθεμένο θεατρικό παραγωγό, τον οποίο μιμήθηκε με μαεστρία ο Πλάτωνας Μουρατίδης, ενώ η αποκάλυψη έγινε όταν στη συζήτηση μπήκε και η Γιώτα Λίντα, κατά κόσμο Ιωάννα Λαμπροπούλου. 

Απόλαυσε τη φάρσα που έστησαν στον γνωστό ηθοποιό 

Διάβασε επίσης

 Ιωάννα Λαμπροπούλου: Μόλις έκανε την πιο εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της (Φώτο)

Ιωάννα Λαμπροπούλου: Διακοπές στη Σόφια με τον σύντροφο της! (Φώτο)

Home