Thumbnail

Δούκισσα Νομικού: Το παραμυθένιο baby shower λίγο πριν γεννήσει (Βίντεο) Δούκισσα Νομικού: Το παραμυθένιο baby shower λίγο πριν γεννήσει (Βίντεο)

Δες την υπέροχη τούρτα που ετοίμασαν
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η όμορφη παρουσιάστρια, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. 

Η Δούκισσα Νομικού θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια της με τον πιο γλυκό τρόπο. 

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, γιόρτασε με τις καλύτερες της φίλες, κάνοντας ένα παραμυθένιο baby shower. Η όμορφη Δούκισσα έκανε χθες την καθιερωμένη συνάθροιση με τις κολλητές της για να γιορτάσουν το τέλος της εγκυμοσύνης και τον ερχομό μιας νέας ζωής στην οικογένειά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το baby shower της παρουσιάστριας ήταν στα ροζ, με υπέροχο στολισμό από τριαντάφυλλα, ενώ στις γλάστρες που είχαν μέσα τα λουλούδια, είχε το αρχικό γράμμα «Α»! 

 

Διάβασε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή ανάρτηση λίγο πριν γεννήσει την κόρη της (Φώτο)

 

Από αυτή τη λεπτομέρεια καταλαβαίνουμε πως το όνομα της μικρής θα ξεκινάει από το «Α», χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω. 

Οι καλεσμένες του baby shower απόλαυσαν γευστικό κρασί και μπισκοτάκια, ενώ η εντυπωσιακή τούρτα, έκλεψε τις εντυπώσεις. Η τούρτα της Δούκισσας Νομικού ήταν και αυτή σε ροζ απόχρωση, ενώ πάνω της είχε ένα κοριτσάκι το οποίο κοιμόταν πάνω σε ένα φεγγαράκι.

Δες στιγμιότυπα:

Διάβασε επίσης: 

Δούκισσα Νομικού: Δες τη λιχουδιά που δεν αντιστέκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της (Φώτο)

 

 

Home