Thumbnail

Ramona Filip: Ποζάρει στο φακό και με το ένα της χέρι κρύβει την κυτταρίτιδα της! (Φώτο) Ramona Filip: Ποζάρει στο φακό και με το ένα της χέρι κρύβει την κυτταρίτιδα της! (Φώτο)

Ακομπλεξάριστη το παραδέχεται δημόσια
Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην εγχώρια showbiz, που μας έχει αποδείξει αρκετές φορές πως πέρα από μια στιλάτη γυναίκα, είναι και εντελώς ακομπλεξάριστη. 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζει καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, που πάντα είναι αψεγάδιαστη.

Όπως φαίνεται μάλλον, η ίδια ξέρει να ποζάρει σωστά και να κρύβει τις ατέλειες της. Συγκεκριμένα, χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει καθιστή σε μια καρέκλα και το χέρι της να κρύβει μέρος της γάμπας της.

Λίγο αργότερα ανέβασε ένα instastory, ρωτώντας τους followers της αν γνωρίζουν τον λόγο που κρύβει με το χέρι της τη γάμπα της.

 

Διάβασε ακόμη: Ramona Filip: Τρυφερές ευχές στην κούκλα πεθερά της! (Φώτο)

 

Η όμορφη σχεδιάστρια έδωσε αμέσως την απάντηση της, εξηγώντας πως ο λόγος που είχε το χέρι της εκεί, ήταν για να κρύψει την κυτταρίτιδα της. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα γλυκά και ευγενικά σας μηνύματα. Πολύ ευγενικό. Η "πικρή" αλήθεια είναι πως προσπαθούσα να κρύψω την κυτταρίτιδα μου!».

 

Διάβασε επίσης: 

Ramona Filip: Ποζάρει topless στην πισίνα του εξοχικού της στον Πρωταρά (Φώτο)

 

Ramona Filip: Μας παρουσιάζει για πρώτη φορά τον αδερφό της! (Φώτος)

 

Home