Thumbnail

Η Ελληνίδα σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού Burak Hakkı μπαίνει στο GNTM (Φώτος) Η Ελληνίδα σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού Burak Hakkı μπαίνει στο GNTM (Φώτος)

Είναι μια καλλονή – Την χαρακτηρίζουν ως «η μοιραία Ελληνίδα, που γοήτευσε τον Τούρκο σταρ»
Πρεμιέρα κάνει αύριο Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ο δεύτερος κύκλος του «Greece’s Next Top Model», που αναμένεται να μονοπωλήσει για ακόμη μια χρονιά το ενδιαφέρον. 

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές κοπέλες που επιλέχθηκαν είναι και η Ελληνίδα σύντροφος, του πιο διάσημου Τούρκου ηθοποιού, που τα τελευταία χρόνια διατηρούν σχέση. 

Ο λόγος για τη Χαρά Παππά, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα μετρήσει τις δυνάμεις της στο ριάλιτι μόδας. Το πανέμορφο μοντέλο που τα τελευταία χρόνια είναι σύντροφος του διάσημου Τούρκου ηθοποιού Burak Hakki, θα είναι σύμφωνα με την εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη, ένα από τα μοντέλα που θα διεκδικήσουν τη νίκη στο ριάλιτι μόδας GNTM.

 

Ο Τούρκος γόης του «Kismet» και η Ελληνίδα καλλονή κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα Μέσα για τη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο βήμα, προκειμένου να την επισημοποιήσουν.

 

Διάβασε ακόμη: Το GNTM επιστρέφει! Δες τα πρώτα πλάνα από την οντισιόν στην Αθήνα (Βίντεο)

 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως η Ελληνίδα καλλονή, πέρα από το μόντελινγκ, είναι φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τη Ηγουμενίτσα, ενώ γνωρίστηκε στην Ελλάδα με τον γοητευτικό ηθοποιό. 

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος απ΄ την πρώτη στιγμή, ενώ ακολούθησε τον Τούρκο ηθοποιό στην Κωνσταντινούπολη, για να βρίσκεται μαζί του. 

Μάλιστα η ίδια δεν ασχολείται πλέον με το χώρο της μόδας, αλλά διατηρεί κανάλι στο YouTube. Εκεί, κοινοποιεί βίντεο ομορφιάς, αλλά και vlogs από την καθημερινότητά της με τον 46χρονο ηθοποιό.

Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή ως η μοιραία Ελληνίδα, που γοήτευσε τον Τούρκο σταρ, και πλέον ετοιμάζεται να γίνει η σύζυγός του.  

 

Διάβασε επίσης: 

Baby Boom: Πρώην παίκτρια του GNTM περιμένει το πρώτο της παιδί! (Φώτος)

 

 

Home