Thumbnail

Μας την έσκασαν! Ο Λώρης Λοιζίδης και η Στυλιάνα Μαραγκού παντρεύτηκαν κρυφά! (Φώτος) Μας την έσκασαν! Ο Λώρης Λοιζίδης και η Στυλιάνα Μαραγκού παντρεύτηκαν κρυφά! (Φώτος)

Δες τις πρώτες φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού 
Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που από την πρώτη στιγμή, κράτησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Ο Λώρης Λοιζίδης και η αγαπημένη του Στυλιάνα Μαραγκού, είναι τα τελευταία χρόνια μαζί, ενώ από τη σχέση τους απέκτησαν τις δίδυμες κορούλες τους. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη του μέχρι το Λονδίνο, όπου χθες Παρασκευή 06/09, παντρεύτηκαν κρυφά στην εκκλησία Ribbesford με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φλάς της δημοσιότητας, χωρίς να μάθει κανείς τίποτα μέχρι σήμερα. 

 

Διάβασε ακόμη: Λώρης Λοϊζίδης - Στυλιάνα Μαραγκού: Δες πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμα τους (Φωτό)

 

Για το θέμα του γάμου μάλιστα πριν λίγο καιρό, ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK! πως: «Εγώ θεωρώ πως είμαι ήδη γαμπρός. Ζούμε σαν παντρεμένοι, απλώς δεν κάναμε τα χαρτιά. Σίγουρα δεν θα κάνουμε πανηγύρια και κάτι μεγάλο και να καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν θα έχει προσκλητήρια και λουκούμια. Θα γίνει κάτι πολύ αυθόρμητο. Μπορεί καθώς περπατάμε στη θάλασσα να μπούμε στην εκκλησία και να παντρευτούμε. Μπορεί να παντρευτούμε και αύριο. Μπορεί και μετά από δυο χρόνια». 

Δες τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου: 

 

Διάβασε επίσης: 

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Λώρη Λοϊζίδη! Η σύντροφος του ήταν έγκυος με τρίδυμα και έχασε το ένα

 

Λώρης Λοϊζίδης - Στυλιάνα Μαραγκού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ τραγουδάνε αγκαλιά! (Βίντεο)

 

 

 

Home