Thumbnail

"Ραγίζουν” καρδιές τα μηνύματα Ράντου-Παπακωνσταντίνου "Ραγίζουν” καρδιές τα μηνύματα Ράντου-Παπακωνσταντίνου

Την Τετάρτη η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Στην αρχή το σοκ και μετά η παγωμάρα και το μούδιασμα. Ο μεγάλος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι πια εδώ και το σοκ απότυπωνεται και στις αναρτήσεις των φίλων του και συναδέλφων του στα social media που έχουν γίνει πλέον ο πιο άμεσος τρόπος έκφρασης χαράς, λύπης, οδύνης…

Μία μέρα μετά και ο καλλιτεχνικός κόσμος παραμένει συγκλονισμένος με την είδηση θανάτου του γνωστού τραγουδοποιού. 

rantou3

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες είτε συνεργάστηκαν μαζί του, είτε ήταν φίλοι του, είτε θαύμαζαν τον Λαυρέντη!  Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η ηθοποιός έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: “Λαυρέντη μου αυτή η είδηση δεν παλεύεται. Απλά δε γίνεται! Αρνούμαι. Άντε τώρα ξύπνα. Φτάνει”!

Διάβασε ακόμη: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον ...

rantou01

Διάβασε ακόμη: Λαυρέντης Μαχαιρίστας: Δες βίντεο από τη φετινή του εμφάνιση στο ...

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής και σύζυγος της ηθοποιού, έγραψε στο δικό του προφίλ: “Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης”.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, είχε συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και επί σκηνής με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Το «Να δεις τι σου 'χω για μετά» είναι τραγούδι σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους Μιχάλη Γκανά, που τραγούδησαν μαζί Μαχαιρίτσας - Παπακωνσταντίνου στο δίσκο «Ρίξε κόκκινο στη νύχτα», που κυκλοφόρησε το 1993.

papaconstantinou

 

Στο νεκροταφείο Ζωγράφου θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαίριτσα.

Η οικογένεια του αγαπημένου συνθέτη απηύθυνε έκκληση σε όσους βρεθούν στο τελευταίο αντίο, αντί για στεφάνια, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία «Μαζί για το Παιδί». Άλλωστε, για την Ένωση θα έδινε αύριο Τρίτη στο Ηρώδειο συναυλία.

Διάβασε ακόμη: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα .

Πηγή

Home