"Ραγίζουν” καρδιές τα μηνύματα Ράντου-Παπακωνσταντίνου

Μία μέρα μετά και ο καλλιτεχνικός κόσμος παραμένει συγκλονισμένος με την είδηση θανάτου του γνωστού τραγουδοποιού. 

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες είτε συνεργάστηκαν μαζί του, είτε ήταν φίλοι του, είτε θαύμαζαν τον Λαυρέντη!  Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η ηθοποιός έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: “Λαυρέντη μου αυτή η είδηση δεν παλεύεται. Απλά δε γίνεται! Αρνούμαι. Άντε τώρα ξύπνα. Φτάνει”!

Διάβασε ακόμη: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον ...

Διάβασε ακόμη: Λαυρέντης Μαχαιρίστας: Δες βίντεο από τη φετινή του εμφάνιση στο ...

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής και σύζυγος της ηθοποιού, έγραψε στο δικό του προφίλ: “Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης”.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, είχε συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και επί σκηνής με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Το «Να δεις τι σου 'χω για μετά» είναι τραγούδι σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στίχους Μιχάλη Γκανά, που τραγούδησαν μαζί Μαχαιρίτσας - Παπακωνσταντίνου στο δίσκο «Ρίξε κόκκινο στη νύχτα», που κυκλοφόρησε το 1993.

 

Στο νεκροταφείο Ζωγράφου θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαίριτσα.

Η οικογένεια του αγαπημένου συνθέτη απηύθυνε έκκληση σε όσους βρεθούν στο τελευταίο αντίο, αντί για στεφάνια, να ενισχυθεί η πρωτοβουλία «Μαζί για το Παιδί». Άλλωστε, για την Ένωση θα έδινε αύριο Τρίτη στο Ηρώδειο συναυλία.

Διάβασε ακόμη: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα .

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ