Thumbnail

Σάββας Πούμπουρας: Μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με την σύζυγό του (Φώτο) Σάββας Πούμπουρας: Μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με την σύζυγό του (Φώτο)

Δες τον ευφάνταστο τρόπο που έκανε την αποκάλυψη
Σε λιγότερο από τρεις μήνες, ο Σάββας Πούμπουρας και η αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη, θα υποδεχτούν στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι. 

Από την πρώτη στιγμή που το ανακοίνωσαν, το ζευγάρι φαίνεται να περιμένει με αγωνία το μωράκι τους, δύο χρόνια μετά τον κρυφό τους γάμο στην Πάφο. 

Μέχρι χθες βράδυ ωστόσο, δε γνωρίζαμε το φύλο του μωρού, με τον Σάββα Πούμπουρα να το αποκάλυψε με τον πιο τέλειο τρόπο. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε χθες βράδυ στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 και δεν έχασε ευκαιρία να μας αποκαλύψει τα χαρμόσυνα νέα.

 

Διάβασε ακόμη: Σάββας Πούμπουρας: Γιορτάζει δύο χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου (Φώτο)

 

Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι το χτεσινό βράδυ, ήταν το φύλο του μωρού που περιμένει ο Σάββας με την αγαπημένη του, πληροφορία την οποία μας αποκάλυψε ο παρουσιαστής στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Κρατώντας μια fake επιταγή εμπνευσμένη από το σίριαλ του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος», ο Πούμπουρας αποκάλυψε πως περιμένει την κόρη του!

Συγκεκριμένα έγραψε: 

«If I were a rich man,

Daidle daidle deedle daidle dumb..“ By the way.. It’s a girl 

Έρχεται κόρη.. Θα τα πληρώσω όλα.. Αξία; ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ».

Δες την φωτογραφία:

 

Διάβασε επίσης: 

Σάββας Πούμπουρας: Διέγραψε το instagram λόγω πένθους

 

Home