Thumbnail

Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Γιορτάζουν 5 χρόνια ευτυχισμένου γάμου (Φώτος) Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Γιορτάζουν 5 χρόνια ευτυχισμένου γάμου (Φώτος)

Οι τρυφερές αναρτήσεις του ζευγαριού για την επέτειο γάμου τους
Την 5η επέτειο του γάμου τους, γιορτάζουν σήμερα 11 Σεπτεμβρίου ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Σεπτεμβρίου του 2014, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο εκκλησάκι του Άγιου Σώστη στη Μύκονο, ενώ ακολούθησε πάρτι στην παραλία της Παράγκας.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε ένα χρόνο μετά, με τον ερχομό της μικρής τους κόρης Αριάδνης, που σκόρπισε χαμόγελα στην οικογένεια. 

 

Διάβασε ακόμη: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει για χατίρι του Νεκτάριου Αλεξάνδρου

 

Νωρίτερα σήμερα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους στην Μύκονο που δεν είχαμε ξαναδεί. 

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Απλά αγαπώ αυτή τη μέρα και νιώθω ευγνώμων για όσα ζούμε από τότε προχωρώντας μαζί... Απλά "Σε θέλω εδώ. Αντικριστά"...11.9.14». 

 

Λίγο μετά, η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε και εκείνη με τη σειρά της σε μια τρυφερή ανάρτηση, ανεβάζοντας ένα τρυφερό βίντεο με φωτογραφίες από το γάμου τους. 

 

Διάβασε επίσης: 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Τα τρυφερά λόγια στην Ευριπίδου

 

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου (Φώτο)

 

 

Home