Thumbnail

Γιώργος Ρούσσος – Νατάσα Τούρζα: Ήρθε στη ζωή ο γιος τους! (Φώτο) Γιώργος Ρούσσος – Νατάσα Τούρζα: Ήρθε στη ζωή ο γιος τους! (Φώτο)

Δες την πρώτη φωτογραφία του μικρού μέσα από το μαιευτήριο και το μήνυμα της όμορφης μανούλας
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Ρούσσος και η όμορφη σύζυγός του, Νατάσα Τούρζα, καθώς το πρωί της Πέμπτης, 12 Σεπτεμβρίου υποδέχθηκαν στη ζωή, το τρίτο τους μωράκι, ολοκληρώνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την ευτυχία τους. 

Ο μικρός που θα πάρει το όνομα Δημήτρης, ήρθε στη ζωή νωρίτερα σήμερα, ενώ θα συναντηθεί πολύ σύντομα και με τις δίδυμες αδερφούλες του, που περίμεναν με αγωνία τον ερχομό του μικρού. 

Η γλυκιά μανούλα ωστόσο, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο αγοράκι της, με την ίδια να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. 

 

Διάβασε ακόμη: Νατάσα Τούρζα: Η πρώτη της ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο (Φώτο)

 

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν λόγια… Η καρδιά μου είναι έτοιμη να εκραγεί! Ποτέ δεν φαντάστηκα πόση πολλή αγάπη μπορεί να χωρέσει μέσα της. Επιτέλους έχουμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγοράκι μετά από μια ομολογουμένως πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Μια εγκυμοσύνη που οι μήνες της φάνταζαν βουνό. Βουνό που ισοπεδώθηκε μονομιάς με το πρώτο του κλάμα. Γιατρέ μας, σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας. Αν δεν ήσουν εσύ όλα θα ήταν δυσκολότερα. Αγάπη μου από σήμερα Γονείς τριών παιδιών! Καλό μας κουράγιο. Δημήτρης 12/9/2019». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Νατάσα Τούρζα: Λίγο πριν γεννήσει ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει την κοιλίτσα της! (Φώτο)

 

Γιώργος Ρούσσος - Νατάσα Τούρζα: Πάρτι γενεθλίων για τις δίδυμες κόρες τους (Φώτο)

 

 

Home