Thumbnail

Αστέρια στην άμμο: Σήμερα η πρεμιέρα! Συγκλονίζει από τα πρώτα 5 λεπτά η νέα σειρά του Alpha Kύπρου (βίντεο) Αστέρια στην άμμο: Σήμερα η πρεμιέρα! Συγκλονίζει από τα πρώτα 5 λεπτά η νέα σειρά του Alpha Kύπρου (βίντεο)

Δες τα πρώτα λεπτά από την πρεμιέρα και όσα δήλωσε η πρωταγωνίστρια Λαμπρινή Σκρέκα
Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, "Με αγάπη Χριστιάνα", παρουσιάστηκαν αποκλειστικά και ως έκπληξη στην συγγραφέα Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη, τα πέντε πρώτα λεπτά της σειράς, την οποία θα απολαύσουμε απόψε στις 21:00 στον Alpha Kύπρου. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και η συγγραφέας, συγκλονισμένες από την έναρξη της σειράς, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους...

Η δραματική σειρά που έρχεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές, είναι μια αληθινή ιστορία, πάνω στην οποία βασίζεται το ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη. 

asteria3

Όλοι οι συντελεστές της νέας σειράς της Ρένας Ρίγγα, αναμένουν την αποψινή πρεμιέρα με μεγάλη αγωνία και λαχτάρα!  Όπως εξήγησε η σεναριογράφος σε συνέντευξή της, πρόκειται για την πιο δύσκολη μεταφορά, ένα βιβλίο σε σενάριο και μάλιστα καθημερινό:

"Το σενάριο το καθημερινό είναι γύρω στις 10000 και πρέπει να είναι ενδιαφέρον για να κρατήσει τον τηλεθεατή, μπαίνουν παράλληλες ιστορίες, αναλύονται περισσότερο οι υπάρχουσες αλλά είχαμε μια πάρα πολύ καλή βάση από το βιβλίο της Ρένας Ρώσση - Ζαΐρη. Αυτό που υπάρχει από πίσω είναι ότι Αμαρτίαι Γονέων Παιδεύουσι Τέκνα. Όλοι οι ήρωες κουβαλούν τα λάθη που έκαναν οι γονείς και οι παππούδες". 

asteria3

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς "Αστέρια στην άμμο" που θα δούμε σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00, μίλησε στην εκπομπή "Alpha Καλημέρα" η νεαρή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια, Λαμπρινή Σκρέκα, για τον ρόλο της ως Αλεξία, δηλώνοντας: "H Aλεξία είναι ένα συνεσταλμένο κορίτσι, που έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή του. Στα δώδεκα της χρόνια εγκαταλείφθηκε και το βίωσε όλο αυτό φτιάχνοντας τη δική της οικογένεια με φίλους της. Είναι μια αληθινή ιστορία και ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από ένα φυσικό φαινόμενο που γίνεται στην Γκόα, όπου βρίσκεται ο πατέρας μου".  

asteria5

Δες όσα δήλωσε η Λαμπρινή Σκρέκα στο πιο κάτω βίντεο:

Τρεις οι ζεν πρεμιέ που θα...γοητεύσουν!  

Ανάμεσά στους ηθοποιούς της νέας σειράς του Alpha, και τρεις νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί , οι οποίοι θα ενσαρκώσουν βασικούς ρόλους της ιστορίας. Ο Φώτης Καράλης, ο Ρένος Ρώτας και ο Θεόφιλος Πασχάλης, έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής, με εξαίσιες συνεργασίες στην τηλεόραση και στο θέατρο. Νέοι, ωραίοι, γοητευτικοί, έτοιμοι να ερωτευθούν στη σειρά αλλά και να μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια της αγάπης και των ένοχων μυστικών.

asteria1

Η σειρά κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο και θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:30, πριν από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha Κύπρου. 

asteria7

Ένα κορίτσι και τρία αγόρια επιβάλλουν την παρουσία τους εν μέσω συμπτώσεων, δοκιμασιών και ανομολόγητων πόθων, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές σε Ρόδο, Κύπρο, Βαρκελώνη, Ινδία και όχι μόνο...

Διάβασε ακόμη: Η Άντρη Θεοδότου φωτογραφίζεται για το νέο trailer της σειράς

asteria8

Τα παιδικά χρόνια, η εφηβεία και η ανεμελιά τούς συνδέουν, ενώ η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος τούς μπερδεύουν. Κάτι έρχεται να ανατρέψει τη φιλία τους και μάλλον τα βέλη του Έρωτα θα χάσουν την κατεύθυνσή τους, χτυπώντας ανεξέλεγκτα και σε λάθος... καρδιές.

asteria9

Η ζωή θα τους χωρίσει, αλλά τα γλυκόπικρα γεγονότα και τα μοιραία σφάλματα θα ενώνουν το δρόμο τους σε κάθε τους στροφή. Ένας φόνος, μία απάτη μέγα τόνων και μία δωροδοκία γυροφέρνουν διαρκώς τη φράση «αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα»... Στην πρώτη γραμμή η «Αλεξία Στεργίου» (Λαμπρινή Σκρέκα) γίνεται η γυναίκα που διεκδικούν τρεις άνδρες... Ο ένας την παντρεύεται, ο δεύτερος γίνεται ο πατέρας του παιδιού της και ο τρίτος ο άνθρωπος που κλέβει την καρδιά της.

Διάβασε ακόμη: Κύπριοι ηθοποιοί πετυχημένης σειράς του Alpha Κύπρου είναι ..

asteria10

Δες τα πρώτα λεπτά της σειράς "Αστέρια στην άμμο" λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα:

Το σενάριο υπογράφει η Ρένα Ρίγγα, τη σκηνοθεσία ο Θοδωρής Νικολαΐδης, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα, Φώτης Κάραλης, Λυδία Σγουράκη, Στέλιος Ανδρονίκου, Έλενα Πιερίδου, Θεόφιλος Πασχάλης, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Γιώργος Αναγιωτός, Αστέρω Κυπριανού, Άννα Μπεζάν, Χριστίνα Παγκάλη, Ελευθερία Ανδρέου, Ελένη Διαμαντίδου, Θανάσης Δρακόπουλος, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μανώλης Μιχαηλίδης, Έλενα Ευσταθίου κ.ά.

Την εκτέλεση παραγωγής κάνει η G&N Make It Productions των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου.

asteria6

Διάβασε ακόμη: Αποκλειστικό: Η Σοφία Βογιατζάκη μιλά στην κάμερα του MyLife για ...

Πηγή

Home