Thumbnail

Χωρίζει οριστικά η πασίγνωστη τραγουδίστρια, μετά από 3 χρόνια γάμου κι ένα παιδί! Χωρίζει οριστικά η πασίγνωστη τραγουδίστρια, μετά από 3 χρόνια γάμου κι ένα παιδί!

Τον Απρίλιο έκανε την ανακοίνωση, πλέον κατέθεσε και τα χαρτιά για την έκδοση διαζυγίου. Ποιά η ψυχολογική της κατάσταση σήμερα;
Τον Απρίλιο, είχαν ανακοινώσει με τον σύντροφό της, την απόφαση τους να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια γάμου και συνολικά 7 χρόνια σχέσης. Τώρα, έξι μήνες μετά, το TMZ σε ρεπορτάζ του αναφέρει, ότι, η δημοφιλής τραγουδίστρια κατέθεσε και τα χαρτιά για την έκδοση διαζυγίου.

Η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2011 και ένα χρόνο μετά, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Είχαν παντρευτεί κρυφά το 2016 και την επιβεβαίωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια, αποκαλώντας τον... Konecki σύζυγό της, στην απονομή βραβείων Grammy το 2017.

Μιλάμε βέβαια, για την δημοφιλής τραγουδίστρια Adele και το σύζυγό της Simon Konecki, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Angelo.

adele1

Η τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγος της, έχουν αναλάβει από κοινού την επιμέλεια του γιου τους, ενώ δεν θέλουν να μιλούν για το χωρισμό τους, κάτι που έχει κάνει τους fans της να αναρωτιούνται πως περνάει μετά το διαζύγιο αλλά και εάν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια στο άμεσο μέλλον.

Διάβασε ακόμη:  Ποιοι λόγοι οδήγησαν την Adele στο διαζύγιο; 

Adele2

Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, η Adele περνάει πολύ καλά και αισθάνεται πως είναι στα καλύτερα της. Αυτή την περίοδο μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Λος Άντζελες ενώ μένει μαζί με τον γιο της Angelo.

Διάβασε ακόμη: Adele: Γιόρτασε τα γενέθλιά της δυο βδομάδες μετά τον χωρισμό της ...

adele3

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Simon Konecki και μια χρονιά δύσκολη για την ίδια, η Βρετανίδα τραγουδίστρια φαίνεται ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ. Ετοιμάζεται τόσο πνευματικά όσο κα σωματικά, για να κυκλοφορήσει νέα μουσική εντός του 2019!

adele5

Διάβασε ακόμη: Brad Pitt: Ρωτήθηκε ευθέως αν είναι ξανά μαζί με τη Jennifer Aniston ...

Πηγή:

Home