Thumbnail

Έτοιμος ο Μιχάλης Σοφοκλέους! Έρχεται με το "Casa de Mikel" με αρκετή δόση χιούμορ! Έτοιμος ο Μιχάλης Σοφοκλέους! Έρχεται με το "Casa de Mikel" με αρκετή δόση χιούμορ!

Δες ποιά είναι η πρώτη καλεσμένη στη πρεμιέρα της εκπομπής του, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Όλα σχεδόν έτοιμα για την πρεμιέρα του "Casa de Mikel" στον ΑΝΤ1! Ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην τηλεόραση που έχει στόχο να σε κάνει να ... κλάψεις από τα γέλια! Αριστοτέλους, Πατσαλίδης, Τρύφωνος... είναι μερικοί καλεσμένοι που βρίσκονται στο 'στόχαστρο' του Μιχάλη Σοφοκλέους!

sofokleous

Αρκετοί δημοφιλείς Κύπριοι θα παρελάσουν από τη νέα εκπομπή του στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Με την βοήθεια της Ξένιας Κωνσταντινίδου αλλά και της μπάντας «The Boys» υποδέχεται στο «Casa de Mikel» γνωστά άτομα από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου αλλά και της επικαιρότητας, τα οποία "ανακρίνει" με την δική του αποτελεσματική μέθοδο. Θα τους βάζει σε διάφορες πρωτότυπες δοκιμασίες αλλά και σε κάποιους πιο… ιδιαίτερους και ενίοτε πικάντικους ρόλους.

Έκανε μάλιστα χθες μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, ανεβάζοντας φώτος από την πρώτη πρόβα στο στούντιο.  

Διάβασε ακόμη: Το τρέιλερ του Μιχάλη Σοφοκλέους που προκαλεί γέλιο!

sofokleous

Δες την ανάρτηση του Μιχάλη Σοφοκλέους:

sofokleous2

Η πρεμιέρα του "Casa de Mikel" είναι προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 21.20, με πρώτη καλεσμένη την ηθοποιό και σεναριογράφο Χριστιάνα Αρτεμίου.

artemiou

Διάβασε ακόμη: Μιχάλης Σοφοκλέους: Βουτιές στη θάλασσα μαζί με τον μικρό ...

​​​sofokleous6

Διάβασε ακόμη:  Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η συνεργασία του Μιχάλη ...

sofokleous3

Home