Thumbnail

Ellen DeGeneres και Brad Pitt "βγήκαν" με την ίδια γυναίκα! Ellen DeGeneres και Brad Pitt "βγήκαν" με την ίδια γυναίκα!

Η εμφάνιση - έκπληξη και ο διάλογος των δύο φίλων... για τις πρώην
Ο Brad Pitt βρέθηκε καλεσμένος στη δημοφιλή εκπομπή της Ellen DeGeneres στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας «Ad Astra». Ο διάσημος ηθοποιός, εμφανίστηκε χαλαρός και ευδιάθετος, καθώς με την DeGeneres τους ενώνει μια μακροχρόνια φιλία και από ό,τι φαίνεται όχι μόνο…

Η κουβέντα τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε μια συζήτηση μεταξύ δύο εγκάρδιων φίλων, ενώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξη, ήταν όταν οι δυο τους ξεκίνησαν να συζητούν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωρίστηκαν.

brad

«Θυμάσαι πού γνωριστήκαμε;» ρώτησε η Ellen DeGeneres, με τον Brad Pitt να απαντά: «Θυμάμαι ένα πάρτι στην πισίνα της Melissa Etheridge, όπου νομίζω πως φλέρταρες την κοπέλα μου».

«Όντως φλέρταρα την κοπέλα σου;» ρώτησε τον ηθοποιό η DeGeneres και εκείνος της εξέφρασε πόσο είχε κολακευτεί: «Νομίζω ναι πως βγήκες. Βασικά κολακεύτηκα πάρα πολύ τότε».

brad1

Διάβασε ακόμη: O Ο Brad Pitt στην κυριακάτικη λειτουργία του Kanye West (Βίντεο ...

Αν και  δεν αναφέρθηκαν ονόματα στο πλατό της εκπομπής, Brad Pitt στα τέλη της δεκαετίας του ’80 με αρχές του ’90, φέρεται να είχε σχέση με διάφορες γυναίκες, ανάμεσά τους οι Juliet LewisRobin Givens και  Elizabeth Daily, εποχή που έγινε ευρύτερα διάσημος μέσα από τον ρόλο του στην ταινία «Thelma and Louise».

brad3

Αμέσως μετά, προς έκπληξη των τηλεθεατών αλλά και του ίδιου του Brad Pitt, η Ellen DeGeneres συνέχισε λέγοντας: «Βασικά έχω την αίσθηση πως έχω βγει και με άλλη μια από τις κοπέλες σου- θα το συζητήσουμε αργότερα».

Διάβασε ακόμη: Τι συμβολίζει το νέο τατουάζ του Brad Pitt; 

Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διάβασε ακόμη: Όταν η Ellen DeGeneres συνάντησε τον πρίγκιπα Archie

 brad3

Πηγή

Home