Thumbnail

Δεν φαντάζεσαι ποιά διάσημη ηθοποιός φλερτάρει τον Liam Hemsworth Δεν φαντάζεσαι ποιά διάσημη ηθοποιός φλερτάρει τον Liam Hemsworth

Λες να προκύψει ειδύλλιο;
Πρόσφατα χώρισε με την Miley Cyrus και ανακοίνωσαν το χωρισμό τους τον Αύγουστο.  Λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησαν τη διαδικασία του διαζυγίου. Στη συνέχεια, η Miley κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Slide Away», το οποίο – πολλοί είπαν- ότι απευθύνεται στον Liam Hemsworth.

liam

Ο ηθοποιός, πλέον είναι single, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και φλερτάρει με όποια θέλει. Και φυσικά, οι θαυμάστριές του- διάσημες και μη- είναι πολλές και μάλλον χάρηκαν που ο γοητευτικός ηθοποιός είναι και πάλι ελεύθερος.

Μία από αυτές φαίνεται ότι είναι η Lindsay Lohan. Λέγεται ότι, η γνωστή ηθοποιός έσπευσε να κάνει διαδικτυακό φλερτ στον Liam Hemsworth σχολιάζοντας μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε με τον αδελφό του, Chris Hemsworth.

liam

Ο Liam Hemsworth φαίνεται ότι περνάει χρόνο στη γενέτειρά του, την Αυστραλία, με τον αδερφό του, Chris, με την υπόλοιπη οικογένεια και με φίλους του.

liam

Μάλιστα, ο Chris Hemsworth μοιράστηκε μία selfie από τις περιπέτειές τους στο Instagram.

liam2

Διάβασε ακόμη:  Γιατί η φωτογραφία της Selma Blair προκάλεσε τόσες αντιδράσεις ...

Η Lohan βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «The Masked Singer» και φαίνεται ότι δε θέλει να χάσει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Liam.

Ιδού η φωτογραφία!

liam3

 

Όπως βλέπεις, η Lindsay Lohan έχει σχολιάσει με διάθεση φλερτ «Γιατί δε συναντιόμαστε στο Σίδνεϊ ή στο Μπόντι;».

Και αφού ο Chris είναι παντρεμένος με την Elsa Pataky, μάλλον αυτό το μήνυμα απευθύνεται στον Liam.

Διάβασε ακόμη: Liam Hemsworth: Το πιο θετικό μήνυμα που έστειλε μέσω instagram ...

liam

Λες να υπάρξει κάποιο ειδύλλιο μεταξύ τους;

Διάβασε ακόμη: Miley Cyrus: Διαψεύδει τις φήμες για την απιστία! |

Πηγή

Home