Τραγική ειρωνία: Ο Μαχαιρίτσας επισκέφθηκε τον τάφο του πατέρα του, μια μέρα πριν τον θάνατό του

Όπως τόνισε ο κ. Παπανικολάου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στα Λεχώνια Βόλου, το Σάββατο, μια ημέρα μετά τη συναυλία που εδωσε στο Βόλο. Ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε παράλληλα, πως μια ημέρα πριν τον θάνατό του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επισκέφτηκε τον τάφο του πατέρα του.

Διάβασε ακόμη: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αυτή είναι η τελευταία του τηλεοπτική ...

«Ήταν απρόσμενο. Εγώ μένω τώρα στα Λεχώνια. Είχε έλθει ο Λαυρέντης την Παρασκευή, έκανε τη συναυλία στο δημοτικό Θέατρο, το ανοιχτό της Μερκούρη. Είχε μεγάλη επιτυχία, κόσμος πολύς, αγαπητός, λατρευτός. Και κουβεντιάσαμε στο τέλος της συναυλίας και μου είπε: “αύριο θα έλθω και στο σπίτι σας να σας δω γιατί έχω καιρό να σας δω”. Λέω “τι ώρα θα έλθεις;”, “το μεσημεράκι” μου είπε".

Με πήρε τηλέφωνο στις 12 η ώρα και μου λέει: “τώρα σε λίγο ξεκινάμε να’ ‘ρθούμε για τον Βόλο". Και κατά τις 3 η ώρα περίπου ήλθε στο σπίτι.

Καθίσαμε, συζητήσαμε τα νέα κλπ και μου είπε ότι: “καθυστέρησα λίγο να έρθω γιατί πέρασα από το μνήμα του πατέρα μου”, που είναι ενταφιασμένος στο νεκροταφείο το Α’, στο παλιό νεκροταφείο του Βόλου. Ο μπαμπάς του πέθανε το 1969 σε ηλικία 36 χρονών, όταν ο Λαυρέντης ήταν 13 ετών. Με τον πατέρα του Λαυρέντη είμαστε πρώτα ξαδέρφια" είπε, μεταξύ άλλων, ο θείος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Διάβασε ακόμη: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μας έμαθε να φωνάζουμε "Πόσο σε θέλω ...

Ο ίδιος τόνισε ότι η οικογένεια του σχεδόν μεγάλωσε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα γιατί έμεινε από μικρός ορφανός και βοηθούσαν τη μητέρα του. Όπως είπε, όταν ήταν μικρός και πήγαινε στο Γυμνάσιο, έμενε μαζί τους αλλά πήγαινε και τα καλοκαίρια στο σπίτι τους.

Διάβασε ακόμη: "Ραγίζουν” καρδιές τα μηνύματα Ράντου-Παπακωνσταντίνου 

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ