Thumbnail

Λαμπερή στην πρεμιέρα της η Άντρη Καραντώνη, ντυμένη στα ροζ! (φωτος) Λαμπερή στην πρεμιέρα της η Άντρη Καραντώνη, ντυμένη στα ροζ! (φωτος)

Η παρουσιάστρια της "Παραδοσιακής βραδιάς" επέστρεψε με παροδοσιακούς ήχους και εκλεκτούς καλεσμένους
Η εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» και η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψαν χθες το Σάββατο στις οθόνες μας και απολαύσαμε την παραδοσιακή μουσική, που τόσο μας αρέσει!

antri1

Η Άντρη συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα τόσα χρόνια, μέσα από την εκπομπή, να τιμά τον πολιτσιμό και την κουλτούρα του τόπου μας, με μόνιμους συνεργάτες τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ και τον Σάββα Στεφάνου.

Διάβασε ακόμη: Άντρη Καραντώνη: Μας δείχνει την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της ...

andri

Η γλυκιά παρουσιάστρια έχει σκοπό και φέτος, να γεμίσει τις βραδιές μας με την πλούσια και πολύμορφη κυπριακή μουσική παράδοση.

Διάβασε ακόμη: Άντρη Καραντώνη: Η μικρή Αργυρώ φοράει περούκα και τρολάρει ...

andri

Η Άντρη Καραντώνη εμφανίστηκε ντυμένη σε ένα ροζ φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις!

andri

Ανάμεσα στους εκλεκτούς της καλεσμένους, οι αγαπητοί κύπριοι ηθοποιοί Βαλεντίνα Σοφοκλέους και Αντρέας Τσουρής.

Μια εκπομπή που στόχο έχει και φέτος, να σου προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό από παραδοσιακούς χορούς με φιλοξενούμενα χορευτικά συγκροτήματα και σύνολα, κυπριακά τραγούδια, λαϊκούς ποιητές και τσιαττιστές και καλεσμένους έκπληξη κάθε βδομάδα. Η ιστορία του τραγουδιού, οι συντελεστές, η αυθεντία, οι δεξιοτέχνες, οι χοροί, τα μουσικά όργανα, τα ήθη, τα έθιμα, ο πολιτισμός, η εκφραστικότητα της μουσικής κληρονομιάς, το τότε και το τώρα. Σε ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση…

Η  εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» με την Άντρη Καραντώνη θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21:15. 

Διάβασε ακόμη: Άντρη Καραντώνη-Νεοκλής Σκουρουμούνης: Εντυπωσιακές οι ...

Home