Thumbnail

H τρυφερή ανάρτηση της Meghan Markle για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Harry H τρυφερή ανάρτηση της Meghan Markle για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Harry

Δες με ποιό τρόπο τίμησε τα 35α γενέθλια του συζύγου της
Έκλεισε τα 35 ο Harry και η σύγυζός του Meghan Markle, τον τίμησε με μια τρυφερή ανάρτησή της στο instagram.
Η δούκισσα του Σάσεξ, θέλησε να δείξει πόσο ευτυχισμένη είναι δίπλα στον συζυγό της και το έκανε με μια γλυκιά ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, τιμώντας τα γενέθλία του.

harry

 

Η 38χρονη Meghan χαρακτήρισε τον σύζυγό της ως «έμπνευση» για την ίδια αλλά και «αξιοθαύμαστο πατέρα» για τον γιο τους Άρτσι.

Συγκεκριμένα, σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, δημοσιεύθηκε ένα κολάζ με φωτογραφίες του πρίγκιπα από διάφορες φάσεις της ζωής του.

Η φωτογραφία που ξεχωρίζει, είναι εκείνη που η πριγκίπισσα Νταιάνα κρατά το μωρό τότε, πρίγκιπα Harry, στην αγκαλιά της, την ώρα που αποβιβαζόταν από ένα αεροσκάφος.

Δες την ανάρτησή της: 

harry

Διάβασε ακόμη:

«Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο αξιοθαύμαστος πατέρας για τον γιο μας, σε αγαπάμε. Ευτυχισμένα γενέθλια» ήταν η λεζάντα με την οποία η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να συνοδεύσει το κολάζ των φωτογραφιών.

Διάβασε ακόμη: Όταν η Ellen DeGeneres συνάντησε τον πρίγκιπα Archie

harry

Διάβασε ακόμη: Η απολογία του Πρίγκιπα Harry για τις πτήσεις με το ιδιωτικό jet ...

 

Home