Thumbnail

Τόνια Σωτηροπούλου: Μας συστήνει για πρώτη φορά τους γονείς της (Φώτο) Τόνια Σωτηροπούλου: Μας συστήνει για πρώτη φορά τους γονείς της (Φώτο)

Δες τους αγκαλιά στην Ηρώδειο - Σε ποιον από τους δύο μοιάζει;
Είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz, με καταγωγή ωστόσο από την Κύπρο, μιας και η μητέρα της κατάγεται από την Πάφο. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου διανύει μια όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς στα προσωπικά της έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια, ενώ στα επαγγελματικά της αποφάσισε να ασχοληθεί και με το θέατρο.

Αυτή τη φορά είπε το μεγάλο «ναι» στη θεατρική πρόταση που δέχτηκε από τον Ευγένιο Τριβιζά και έτσι συμμετέχει μαζί με άλλους ταλαντούχους ηθοποιούς στην παράσταση «Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι» που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο. 

 

Διάβασε ακόμη: Τόνια Σωτηροπούλου: Η ενόχληση της on camera για τον Κωστή Μαραβέγια (Βίντεο)

 

Δίπλα της σε αυτή τη θεατρική πρεμιέρα, ήταν οι γονείς της, που την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Μάλιστα η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας σύστησε για πρώτη φορά τους γονείς της. Οι τρεις τους ποζάρουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, με την μελαχρινή ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της που τους έχει στο πλάι της. 

Δες την ανάρτηση της:

 

Διάβασε επίσης: 

Τόνια Σωτηροπούλου: Full ερωτευμένη με τον Μαραβέγια και η τρυφερή εξομολόγηση της (Φώτο)

 

Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει με τα εσώρουχα της στον κήπο του σπιτιού της! (Φώτο)

 

 

Home