Thumbnail

Στέφανος Μιχαήλ: Αποκαλύπτεται και μιλάει για τον έρωτα που τον έριξε στα πατώματα! Στέφανος Μιχαήλ: Αποκαλύπτεται και μιλάει για τον έρωτα που τον έριξε στα πατώματα!

Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλάει για τον έρωτα και τις απογοητεύσεις 
Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς Κύπριους ηθοποιούς, που κατάφερε να αγαπηθεί από το γυναικείο πληθυσμό, από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στην τηλεόραση. 

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι από τις περιπτώσεις που όποτε παραχωρήσει συνέντευξη, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο ίδιος ωστόσο, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου, που μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο έρωτας είναι εκείνος που τον κάνει πιο ευάλωτο. 

 

Διάβασε ακόμη: Στέφανος Μιχαήλ: Νέο look στα μαλλιά μετά το τέλος του «Τατουάζ» (Φώτο)

 

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει στα πατώματα. Είμαι άνθρωπος συναισθηματικός. Μου αρέσει να ερωτεύομαι γιατί είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Ταυτόχρονα, όμως, γίνεται επικίνδυνο κάποιες φορές, καθώς βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα και έτσι εκτίθεσαι. Οπότε, εάν ο άλλος δεν σε σεβαστεί, μπορεί να πληγωθείς. Στο παρελθόν μου έχει συμβεί». 

Ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και για σχέσεις που τον έχουν στιγματίσει, λέγοντας πως: «Μου έτυχε να ξεχάσω κάποια από τη μία μέρα στην άλλη, βέβαια μου έτυχε να χωρίσω και να μου πάρει αρκετά χρόνια για να την ξεπεράσω. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέφανος Μιχαήλ: Η αποκάλυψη για τις ναρκωτικές ουσίες 

 

Στέφανος Μιχαήλ: Μιλά πρώτη φορά για τις κρίσεις πανικού

 

 

Home