Thumbnail

Τατιάνα Στεφανίδου: Ξέσπασε σε κλάματα on air για τον θάνατο του Έλληνα πιλότου! (Βίντεο) Τατιάνα Στεφανίδου: Ξέσπασε σε κλάματα on air για τον θάνατο του Έλληνα πιλότου! (Βίντεο)

«Θα ήθελα να σηκωθούμε και όρθιοι αν γίνεται να αποτίσουμε όλοι φόρο τιμής σε αυτόν τον ήρωα».
Το θάνατο του χειριστή του Mirage 2000 – 5 που έπεσε ανοιχτά της Σκύρου σήμερα, θρηνεί η Πολεμική Αεροπορία. Το μαχητικό χάθηκε εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου, λίγο πριν προσγειωθεί με τον άτυχο πιλότο, Γιώργο Μπαλταδώρο να πέφτει υπέρ πίστεως της πατρίδας. 

Σήμερα το απόγευμα μέσα από την εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου ανακοίνωσε το τραγικό νέο, ενώ με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αδικοχαμένο πιλότο. 

Στην έναρξη του προγράμματος, κι ενώ το κλίμα ήταν βαρύ, η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε από το κοινό ένα δυνατό χειροκρότημα για τον πιλότο μας που χάθηκε.

Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας παρακαλέσω το χειροκρότημα αυτό να είναι δυνατό και να είναι για τον ηρωικό πιλότο μας, ο οποίος από ότι φαίνεται έχει «χαθεί» και θα ήθελα να σηκωθούμε και όρθιοι αν γίνεται να αποτίσουμε όλοι φόρο τιμής σε αυτόν τον ήρωα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Home