Thumbnail

Είναι επίσημο! Πάριος - Παλαιολόγου είναι ξανά μαζί! (Βίντεο) Είναι επίσημο! Πάριος - Παλαιολόγου είναι ξανά μαζί! (Βίντεο)

Το αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης - Δείτε τι ανέφερε
Οι φήμες για επανασύνδεση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ύστερα από επτά χρόνια από το χωρισμό τους, φαίνεται να επιβεβαιώθηκαν από τον γιο του τραγουδιστή.

Ο Χάρης Βαρθακούρης όπως "έπεσε" στην παγίδα του δημοσιογράφου και την επιβεβαίωσε, ενώ όταν κατάλαβε τι έγινε προσπάθησε να τα καλύψει!

Ο τροβαδούρος του έρωτα και η ηθοποιός έγιναν ζευγάρι το φθινόπωρο του 2007, με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία να βλέπει το φως της δημοσιότητας περίπου πέντε μήνες μετά. Έπειτα από ένα χρόνο χώρισαν, αλλά επανασυνδέθηκαν ξανά, μέχρι τον οριστικό τους χωρισμό, το 2011. Τα χρόνια που μεσολάβησαν δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν δηλώσεις εκτίμησης, ενώ ο Γιάννης έβλεπε την Αλεξάνδρα στο θέατρο και εκείνη τις βραδινές του εμφανίσεις.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο κυκλοφορεί η είδηση για επανασύνδεση, που μάλιστα έγινε τις ημέρες του Πάσχα, ενώ απ' την πλευρά των δύο δεν υπάρχει κάποια δήλωση, ούτε είδαμε κοινή εμφάνιση. 

Ο Χάρης Βαρθακούρης ωστόσο μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου", όπου επιβεβαίωσε έμμεσα όσα λέγονται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «την Αλεξάνδρα την ξέρω πολύ καλά χρόνια. Την αγαπώ. Είναι ένα άτομο που, δεν ξέρω πως θα ακουστεί, εγκρίνω. Άρα, είμαι πολύ καλά με αυτήν την επανασύνδεση. Δεν επιβεβαιώνω, αλλά ούτε και διαψεύδω την επανασύνδεση. Φαντάζομαι οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές μου!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Home