Thumbnail

Η Melania Trump απέκτησε ακόμη ένα κέρινο ομοίωμα Η Melania Trump απέκτησε ακόμη ένα κέρινο ομοίωμα

Επειδή ένα δεν είναι ποτέ αρκετό
Μετά το αποτυχημένο κέρινο ομοίωμα της σε μουσείο της Μαδρίτης -τα αποκαλυπτήρια έγιναν το περασμένο καλοκαίρι- η πρώτη κυρία της Αμερικής απέκτησε ακόμη ένα κέρινο ομοίωμα, αυτή τη φορά σε μουσείο της Νέας Υόρκης. Παρόλο που αυτό είναι καλύτερο από το προηγούμενο, η αλήθεια είναι πως προτιμάμε την αληθινή version.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε χθες ο Sean Spicer, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, στο Madame Tussauds New York, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι απίστευτο πόσο αληθινή δείχνει". 

Το ομοίωμα -όπως ήταν αναμενόμενο- στήθηκε δίπλα από εκείνο του συζύγου της, Donald Trump, έχοντας απέναντί τους τα ομοιώματα του Πάπα Φραγκίσκου και του Fidel Castro.

Ο Sean Spicer, πάντως, εκθείασε την πρώτη κυρία, λέγοντας πως "Είναι μια ευγενική και στιλάτη γυναίκα. Νομίζω πως ο λαός της Αμερικής δεν έχει εκτιμήσει πλήρως το επίπεδο διανόησης της και την πολιτική της αφοσίωση". Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Είναι μια υπέροχη σύζυγος, που πάντοτε στηρίζει τον Trump, τόσο δημόσια, όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο¨. 

MELANIA TRUMP

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε σχέση με το ερωτικό σκάνδαλο του προέδρου των ΗΠΑ με ηθοποιό ερωτικών ταινιών, ο Spicer ήταν φειδωλός, λέγοντας μόνο πως δεν είχε οποιαδήποτε συζήτηση με τη Melania πάνω σε αυτό το ζήτημα. 

Το Madame Tussauds New York σε μια προσπάθεια να κάνει πιο διαδραστική την όλη εμπειρία, ζήτησε από τους επισκέπτες να δώσουν φωνή στην πρώτη κυρία, γράφοντας σχετικά tweets στον σταθμό social media station που στήθηκε ακριβώς δίπλα από το ομοίωμά της, με τα πιο κατάλληλα να διοχετευτούν αργότερα προς το ευρύ κοινό. 

Έτσι, μετά το κίνημα #FreeMelania το 2016, τώρα έχουμε το “Give Melania a voice". Χαρά που θα κάνει ο Trump όταν το μάθει. Δεν περιγράφεται! 

Πηγή 

Home