Thumbnail

Κατερίνα Γκαγκάκη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! (Φώτο) Κατερίνα Γκαγκάκη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά! (Φώτο)

Είναι νέος, ωραίος και κάπου τον έχουμε δει ξανά...
Είναι από τις πιο δυναμικές γυναίκες των Μέσων επικοινωνίας, ενώ το πέρασμα της από την τηλεόραση δεν πέρασε απαρατήρητο. 

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Κατερίνα Γκαγκάκη, που μπορεί τον τελευταίο καιρό να την χάσαμε λίγο, ωστόσο το όνομα της παίζει ξανά, αυτή τη φορά όχι για τα επαγγελματικά της αλλά για την προσωπική της ζωή. 

Η ίδια έκανε χθες βράδυ την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της παράστασης «Cats» και ήταν η αφορμή να φουντώσουν ξανά οι φήμες ότι δεν είναι πλέον μόνη της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί  με το νέο και ωραίο ηθοποιό Γιάννη Κουκουράκη, ενισχύοντας τις φήμες για το ειδύλλιο.

Ο Γιάννης Κουκουράκης που κατάγεται από την Κρήτη, είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, γοητευτικός άντρας, άνθρωπος της τέχνης, γράφει σενάρια, σκηνοθετεί, ποζάρει ως μοντέλο, είναι φιλόζωος, λάτρης της κολύμβησης και δεν άφησε ασυγκίνητες τις γυναίκες που παρακολουθούσαν το «Μπρούσκο», όπου υποδυόταν τον "Αλέξη", που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή της "Αναστασίας".  

Home