Thumbnail

Νίνο: Απίστευτο ξεκατίνιασμα με follower του στο instagram! (Φώτο) Νίνο: Απίστευτο ξεκατίνιασμα με follower του στο instagram! (Φώτο)

«Σχολιάζοντας στο “καφενείο” κανείς δε γ@@@σε» - Τι εξόργισε τον τραγουδιστή;
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον προσωπικό λογαριασμό του Νίνο στο instagram, με τον τραγουδιστή να απαντά σε σχόλιο θαυμάστριας του και να ξεκινά ένας διαδικτυακός καυγάς! 

Συγκεκριμένα μια follower του τραγουδιστή, αντέδρασε σε  μια φωτογραφία που ανέβασε ο τραγουδιστής, γράφοντας του στα σχόλια: «Σύνελθε»! 

Ο Νίνο, δεν το άφησε έτσι και απάντησε στην κοπέλα λέγοντας της: «Αντί να σχολιάζεις σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε γι’ αυτό. Προς όλους όσους χάνουν τον χρόνο τους εν ζωή σχολιάζοντας τις ζωές των άλλων. Σχολιάζοντας στο “καφενείο” κανείς δε “γ@@@σε”. Με αγάπη».

Η θαυμάστρια σήκωσε το γάντι και απάντησε στο ίδιο ύφος: «Αντί να καμώνεσαι σε φωτογραφίες, σχεδίασε κάτι για σένα, για τη ζωή σου, σήκω πάνω και πήγαινε γι’ αυτό. Κι αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, δεν σου φταίει μια λέξη, ένα ρήμα. Αν σου έλεγα αυτά που αρέσκεσαι να ακούς και να βλέπεις, δεν θα αντιδρούσες ενοχλημένος. Τέτοια θα ήθελες. Θα τα βρεις. Όχι από έμενα όμως. Καλή συνέχεια στον αγώνα σου. Με συμπάθεια. Αγαθή Μαρκοπούλου».

Δείτε τις φωτογραφίες με όσα έγιναν: 

 

Home