Thumbnail

David Beckham: Η έκπληξη στα γενέθλια του που τον λύγισε! (Βίντεο) David Beckham: Η έκπληξη στα γενέθλια του που τον λύγισε! (Βίντεο)

Την στιγμή ανέβασε στο instagram της η Victoria Beckham!
Γενέθλια είχε χθες, ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες αλλά και μια από τις σπουδαίες προσωπικότητες στον χώρο του αθλητισμού.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Manchester United, Real Μαδρίτης, Milan, Paris Saint Germain και LA Galaxy, David Beckham γιόρτασε τα γενέθλιά του σβήνοντας τα 43 κεράκια της τούρτας του!

Η οικογένειά του και συγκεκριμένα η σύζυγος του, είχαν ετοιμάσει ιδιαίτερα δώρα και κατέληξαν όλοι μαζί να δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου όπου ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media τους. Ωστόσο από το τραπέζι απουσίαζε ο 19χρονος Brooklyn που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Parsons στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Brooklyn έκανε έκπληξη στον πατέρα του και ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για να βρεθεί δίπλα του σε αυτή τη σπουδαία στιγμή του. Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξε η Victoria Beckham, ο Brooklyn μπαίνει στο εστιατόριο και πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα του ενώ έτρωγε! 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής σχεδόν πνίγηκε ενώ ήταν εμφανώς συγκινημένος με τον ερχομό του γιού του, που δεν μπορούσε να τον αφήσει από την αγκαλιά του.

Το βίντεο συνοδευόταν και με την λεζάντα: «Η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας… Καλωσήρθες σπίτι Brooklyn». Όπως φαίνεται η πρώην Spice Girl ήταν στο «κόλπο» και η στιγμή για τον David ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Απολαύστε τη στιγμή:

 

The biggest surprise of the day.... Welcome home @brooklynbeckham X happy birthday @davidbeckham I love u so much x kisses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

Happy birthday to the best daddy!! X we all love u so much!!! So many kisses from us all xxxx we miss u @brooklynbeckham X

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

Happy birthday to the best dad in the world! I hope you have an amazing day ❤️❤️ love u @davidbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Romeo (@romeobeckham) στις

Home