Ο πρώην σύντροφος της Στέλλας Μιζεράκη μπαίνει στο Game Of Love του AΝΤ1! (Βίντεο)
Ο πρώην σύντροφός της ωστόσο, θα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι σχέσεων, το Game Of Love του ΑΝΤ1, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα που μας έρχεται με σκοπό να αντρέψει όσα ξέραμε για τον έρωτα!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σέξι Κρητικιά υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη Λεβεντάκη, τον γιο του γνωστού πλοιοκτήτη Γιώργου Λεβεντάκη, ο οποίος είναι ένας από τους 14 παίκτες του Game Of Love.
Bέβαια, με βάση το concept του παιχνιδιού, που μπαίνουν και ζευγάρια, κανείς δεν γνωρίζει εάν ο 31χρονος επιχειρηματίας έχει μπει στο ριάλιτι μαζί με την σύντροφό του, ή ως single.
Το πρώην ζευγάρι, αρχικά είχε επικοινωνία όταν εκείνη βρισκόταν στο Power Of Love, ενώ ο ίδιος μάλιστα μιλώντας πρόσφατα στον ραδιοφωνικό σταθμό Party Fm, δήλωσε πως υπήρξαν ζευγάρι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν εκείνη ήταν μελαχρινή και είχε άλλο χρώμα ματιών, ενώ αποκάλυψε ότι οι δυο τους εξακολουθούν να κάνουν παρέα ως δύο καλοί φίλοι.
Δείτε στο βίντεο όσα ανέφερε στην εκπομπή: