Thumbnail

Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Μαζί στην Κύπρο! Μάθαμε που πήγαν χθες Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Μαζί στην Κύπρο! Μάθαμε που πήγαν χθες

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; Αποχώρησε από το παιχνίδι;
Είναι ένα ζευγάρι που αναμφισβήτητα ξεχώρισε μέσα στο Power of Love! Λίγο οι τσακωμοί τους, λίγο τα φιλιά που ανταλλάσσουν, αλλά και οι επικές ατάκες τους, έκαναν το τηλεοπτικό κοινό να ξεχωρίζει το συγκεκριμένο ζευγάρι! 

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου φαίνεται πως έχουν κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι και έχουν αποχωρήσει από το σπίτι! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso οι δύο τους φαίνεται πως «δραπέτευσαν» από τη βίλα της αγάπης και ζουν τον ερωτά τους κάπου στην Κύπρο!

Αποκλειστικές πληροφορίες του MyLife, θέλουν την Αθηνά και τον Δώρο να βρίσκονται στην Λευκωσία και μάλιστα χθες το πρωί, πέρασαν την πύλη του Σίγμα και επισκέφθηκαν το κανάλι. Δεν έχουμε μάθει το λόγο της επίσκεψης τους στο κανάλι, αυτό που ισχύει όμως από το ρεπορτάζ είναι ότι συναντήθηκαν με ανθρώπους του σταθμού! 

Το ζευγάρι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες φαίνεται ύστερα από την άδεια που είχαν το Σαββατοκύριακο, επέστρεψαν με τους υπόλοιπους πίσω στην Αθήνα, χωρίς να επιστρέψουν ποτέ πίσω στην Κωνσταντινούπολη. 

Αντιθέτως ταξίδευσαν μαζί μέχρι το νησί μας όπου και παραμένουν μέχρι και σήμερα. Το ρεπορτάζ της Espresso θέλει το Δώρο να τσακώθηκε με τον Σωκράτη και να αποφάσισε να αποχωρήσει. 

Να σας θυμίσουμε πως ο Σωκράτης με ένα live στο instagram, επιβεβαίωσε με τον τρόπο του την αποχώρηση του Δώρου από το παιχνίδι καθώς, όταν θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Δώρο για τα γενέθλια του έγραψε χαρακτηριστικά, «Χρόνια πολλά! Οπού κι αν βρίσκεσαι, να είσαι καλα!», αφήνοντας αιχμές για την αποχώρηση του Κύπριου παίκτη. 

 Η Αθηνά όταν έμαθε τα νέα αποφάσισε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της και έτσι βρέθηκαν και οι δύο εκτός παιχνιδιού! 

Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει και τι όχι! 

 

Home