Thumbnail

Ο Πάμπος από την Κύπρο έπαιξε μπουζούκι και χόρεψε τα ποτήρια στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» (Βίντεο) Ο Πάμπος από την Κύπρο έπαιξε μπουζούκι και χόρεψε τα ποτήρια στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» (Βίντεο)

Οι κριτές έσπαγαν πιάτα στην σκηνή! 
Στο μεγαλύτερο show ταλέντων βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο 64χρονος Πάμπος, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στην σκηνή του "Britains got talent"!

Ο ίδιος όπως ενημέρωσε τους κριτές είναι οδηγός φορτηγού με παγωτά, ενώ έζησε όλη του τη ζωή στην Αγγλία. Ο ίδιος δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες του και για το λόγο αυτό,  έστησε το μεγαλύτερο ελληνικό πάρτι στο δημοφιλές show και ξεσήκωσε το βρετανικό κοινό, σε μια από τις καλύτερες στιγμές για την ιστορία του παιχνιδιού. 

Αρχικά οι κριτές ήταν αμήχανοι, και είχαν απορία τι όργανο θα παίξει. «Μπουζούκι» τους απάντησε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσήκωσε κριτές και κοινό. Οι 4 κριτές, έβγαλαν τα παπούτσια τους και χόρευαν πάνω στο τραπέζι, πέταξαν και έσπασαν πιάτα στην πίστα.

Ο Πάμπος, μετά το μπουζούκι, έδωσε σόου, ισορροπώντας ποτήρια στο κεφάλι του, τοποθετώντας στην κορυφή μια φλεγόμενη χαρτοπετσέτα, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό! 

Δείτε το απόσπασμα: 

Home