Thumbnail

Τζίνα Aλιμόνου: Μιλάει πρώτη φορά για τις 34.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο για την διατροφή των παιδιών της! (Βίντεο) Τζίνα Aλιμόνου: Μιλάει πρώτη φορά για τις 34.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο για την διατροφή των παιδιών της! (Βίντεο)

Ποιο είναι το μήνυμα της στον εν διαστάσει σύζυγο της;
Για πρώτη φορά μίλησε η Τζίνα Αλιμόνου, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου που κέρδισε την επιμέλεια των παιδιών της, από τον εν διαστάσει σύζυγο της, Παύλο Βαρδινογιάννη. 

Όπως έγινε γνωστό, το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάνθηκε πριν από δύο βδομάδες, ότι η ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου αναλαμβάνει προσωρινά την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών και ο Παύλος οφείλει να καταθέτει μηνιαίως 34.500 ευρώ για την  συνολική μηνιαία διατροφή των παιδιών. 

Όσο αφορά τις κατηγορίες που τις καταγγέλθηκαν περί εξάρτησης από ουσίες και γενικότερη διεξαγωγή έκλυτου βίου απορρίφθηκαν ως εντελώς αβάσιμες και χωρίς υπόσταση.

Η ίδια μέσω του δικηγόρου της, μίλησε στην εκπομπή "Φτιάξε Καφέ να στα πω" ανέφερε πως: «Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές τις κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου, να σταματήσει εδώ».

Η ίδια, απευθυνόμενη προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, συνέχισε να λέει πως: «ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας, για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας ως γονείς».

Δείτε το βίντεο:

Home