Thumbnail

Κατερίνα Δαλάκα: Σόκαρε τους πάντες με την απόφαση της, δεν ξανάγινε ποτέ στο Survivor! (Βίντεο) Κατερίνα Δαλάκα: Σόκαρε τους πάντες με την απόφαση της, δεν ξανάγινε ποτέ στο Survivor! (Βίντεο)

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτό που άκουσαν
Αυτό που έγινε στο παιχνίδι επιβίωσης δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ρωτάει την παίκτρια των Διασήμων αν είναι σίγουρη για αυτό που αποφάσισε! 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα άφησε τους πάντες άφωνους καθώς προχώρησε σε μια επιλογή που δεν είδαμε ξανά.

Η παίκτρια των Μαχητών, η Ροδάνθη ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει, γιατί μπορεί να έχει πρόβλημα με τους φακούς επαφής της, δίνοντας αυτόματα το δικαίωμα στους Διασήμους να κάνει δύο συνεχόμενες επιλογές στα ματσαρίσματα. 

Η δυναμική παίκτρια των Διασήμων, όταν ήρθε η σειρά της, ανακοίνωσε ότι θα παίξει κόντρα στον Νάσο Παπαργυρόπουλο, γεγονός που ξάφνιασε τους πάντες. 

Δείτε το απόσπασμα αλλά και τον αγώνα που τελικά κέρδισε η Κατερίνα Δαλάκα: 

 

 

Η απόφαση αυτή της Δαλάκα, λογικό ήταν να προκαλέσει και αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα, με τις παίκτριες των Μαχητών να σχολιάζουν αρνητικά την επιλογή αυτή της Δαλάκα, να παίξει δηλαδή με έναν άντρα. 

Αρχικά για το θέμα μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου ενώ αργότερα η Ροδάνθη Καπαρού έριξε χολή για την παίκτρια των Διασήμων. 

Η Εύη ανέφερε πως: «Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω πολύ καλά την Κατερίνα και ξέρω ότι μπορεί να ανταγωνιστεί όλους τους παίκτες μέσα στο Survivor. Είναι δυνατή παίκτρια και δυνατός χαρακτήρας. Η Κατερίνα τα συνδυάζει αυτά τα δύο και θεωρώ ότι όποιον άντρα και αν επέλεγε, είτε κέρδιζε είτε έχανε, θα τον ανταγωνιζόταν πάρα πολύ καλά. Ωστόσο η επιλογή που έκανε χθες εμένα μου φάνηκε πολύ εγωιστική. Γιατί μπορεί να μην έφερνε έναν πόντο στην ομάδα της… Πήρε την ομάδα στις πλάτες της. Απλά χθες μου φάνηκε λίγο κάπως…».

Στην συνέχεια η Ροδάνθη αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας πως: «Θεωρώ ότι η Κατερίνα λειτούργησε πιο πολύ με το εγώ παρά με την ομάδα. Ήθελε να βγάλει μπροστά τον εαυτό της και να προκαλέσει έναν άντρα. Δεν το θεωρώ ευγενικό, όταν μια γυναίκα προκαλεί έναν άντρα διότι τον υποτιμάει. Παρ’ όλα αυτά το ενστερνίστηκε όλη η ομάδα και αυτό είναι που μου κάνει περισσότερη εντύπωση γιατί δεν ήξεραν ότι θα κέρδιζε. Οι πιθανότητες λογικά ήταν ότι θα έχανε. Της βγήκε τελείως τυχαία γιατί δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα είναι καλύτερη από τον Νάσο, διότι είναι και άντρας και έχει άλλη δύναμη και άλλη ταχύτητα. Πιστεύω ότι ο Νάσος το έχασε επειδή αγχώθηκε». 

Πιο πέρα η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να παίξει με το Νάσο, δίνοντας την δική της θέση για το θέμα. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Home