Thumbnail

Χριστιάνα Αριστοτέλους - Γιώργος Εφραίμ: Βάφτισαν τη μικρή τους Μελίνα! Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση (Φώτος) Χριστιάνα Αριστοτέλους - Γιώργος Εφραίμ: Βάφτισαν τη μικρή τους Μελίνα! Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση (Φώτος)

Τα δωράκια έκπληξη στους καλεσμένους
Πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική ήταν η σημερινή μέρα για την Χριστιάνα Αριστοτέλους και για τον Γιώργο Εφραίμ καθώς βάφτισαν την μονάκριβη τους κόρη, Μελίνα. 

Το μυστήριο τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο Στρόβολο, όπου πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. 

Οι γυναίκες καλεσμένοι φεύγοντας μάλιστα από την εκκλησία τις περίμενε μια έκπληξη, καθώς η παρουσιάστρια φρόντισε να κάνει σε όλες δώρο, κρέμες χεριών! Η μπομπονιέρα για όλους τους καλεσμένους ήταν σπιτική λεμονάδα από τους "Μικρούς Εθελοντές". 

Πιο πέρα, αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σε γνωστό μαγαζί της παλιάς Λευκωσίας το δείπνο για τους καλεσμένους με οικοδέσποινα τη μικρή Μελίνα που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς είναι χαρούμενη και ευδιάθετη. 

Οι συνεργάτες της εκπομπής της δεν μπορούσαν να λείπουν από μια τόσο όμορφη στιγμή για την Χριστιάνα και τον Γιώργο, ενώ ανέβασαν φωτογραφίες στα social media τους. 

Δείτε φωτογραφίες από την βάφτιση: 

 

 

Να μας ζήσει η Μελίνα μας!! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charis Papatheocharous (@charis_papatheocharous) στις

Home