Thumbnail

Tus: Έκραξε την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Τι συνέβη; (Βίντεο) Tus: Έκραξε την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Τι ενόχλησε τον τραγουδιστή; Η απάντηση της παρουσιάστριας
Πρόκειται για ένα καλλιτέχνη που προκαλεί πάντα μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια του. Το καινούργιο τραγούδι του γνωστού ράπερ Tus, με τίτλο "Τουρκάλες", κάνει αναφορά στα κατεχόμενα και όχι μόνο, έχει σχολιαστεί και μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Το συγκεκριμένο τραγούδι σχολιάστηκε χθες μέσα από την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", τόσο από την ίδια όσο και από τους συνεργάτες της. 

Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή, ο Χάρης Παπαθεοχάρους προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον καλλιτέχνη, έτσι ώστε να δώσει την δική του απάντηση και να τοποθετηθεί για το θέμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ανταπόκριση. 

Ο γνωστός ράπερ ωστόσο μέσα από το instastory του ανέβασε απόσπασμα από την εκπομπή, γράφοντας μάλιστα: "Όταν μια μέρα πριν κοροϊδεύουν τα κομμάτια σου και μια μέρα μετά σε παρακαλάνε για συνέντευξη!”

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Tus: 

 

Σήμερα ωστόσο, η εκπομπή επανήλθε και απάντησε στο σχόλιο του τραγουδιστή, με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, να ξεκαθαρίζει ότι σε καμιά περίπτωση δεν παρακάλεσαν τον ίδιο για συνέντευξη, αντιθέτως ήθελαν να δώσουν στον καλλιτέχνη την ευκαιρία να δώσει την δική του απάντηση όσο αφορά τον ντόρο που προκάλεσε το νέο του τραγούδι. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

πηγή βίντεο: ilovestyle

Home