Thumbnail

Κώστας Ευριπιώτης: Υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι - Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό! Κώστας Ευριπιώτης: Υπεβλήθη σε εγχείρηση στο κεφάλι - Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό!

Τι συμβαίνει με την υγεία του ηθοποιού;
Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο Έλληνας ηθοποιό, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Espresso, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Χαρακτηριστικά σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια για την υγεία του, φάνηκαν στις πρόβες για την παράσταση, "Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης", καθώς έχανε τα λόγια του ρόλου του.

Ενώ ο κωμικός ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, για την συγκεκριμένη παράσταση, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι κι αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγή στην εφημερίδα ανέφερε πως: «Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι».

Όπως μεταφέρει ο ίδιος άνθρωπος στην Espresso, η επέμβαση του ηθοποιού πήγε καλά. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα κι έπειτα στο σπίτι να αναρρώσει. Μάλιστα, φαίνεται ο Κώστας Ευριπιώτης να ζήτησε από μόνος του να αποδεσμευτεί από την παράσταση προτού κάνει το χειρουργείο, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Περαστικά στον ηθοποιό! 

 

Home