Thumbnail

Επώνυμα αδέρφια της εγχώριας showbiz! (Φώτος) Επώνυμα αδέρφια της εγχώριας showbiz! (Φώτος)

Αδέρφια αγαπημένα που στηρίζει ο ένας τον άλλο...
Μικρότερα ή μεγαλύτερα, μπροστά ή πίσω από τα φώτα, σας παρουσιάζουμε τα επώνυμα αδέλφια της εγχώριας showbiz.

Ανήκουν στη νέα γενιά των ηθοποιών που κάνουν αισθητή παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου. Η Ιωάννα Πολυνείκη και ο Μανώλης Αναστασίου πέρα από την κοινή πορεία στην ηθοποιία, οι δυο τους είναι αδέρφια και μάλιστα πολύ αγαπημένοι. Στον ελεύθερο τους χρόνο φροντίζουν να περνούν μαζί χαλαρές στιγμές και μάλιστα όταν τους δόθηκε η ευκαιρία συνεργάστηκαν μαζί σε δουλειές.

Η Μάρσια Θρασυβούλου είναι μια από τις πιο πετυχημένες και ταλαντούχες σχεδιάστριες της Κύπρου, με αναγνώριση και στο εξωτερικό. Η μικρή της αδερφή είναι η Άντρια Θρασυβούλου που ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και έχουν μια αρίστη σχέση μεταξύ τους.

Πρόκειται από τις πιο στιλάτες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η Τερέζα Ηλιάδου και η Αγγέλω Δημητρίου είναι δίδυμες, αχώριστες και σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση είναι μαζί, πάντα κομψές και με τις πιο στιλάτες επιλογές στα ρούχα και τα αξεσουάρ τους.

Από τις πιο αγαπητές αδερφές της κυπριακής showbiz είναι η Χριστίνα και η Κύνθια Παυλίδου. Από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του τόπου, οι δυο αδερφές συνεργάστηκαν  σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αποδεικνύοντας πως η σχέση τους είναι εξαιρετική. 

Είναι από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές γυναίκες τις showbiz. Πρωτογνωρίσαμε τη Στέλλα Δημητρίου όταν κέρδισε τον τίτλο Σταρ Κύπρος και λίγα χρόνια μετά τη μικρότερη της αδερφή, Χριστίνα Δημητρίου που πάλι κέρδισε τίτλο στον διαγωνισμό. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους και πάντα στηρίζει η μια την άλλη. 

Αν και έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μάς σύστησε πριν από κάποια χρόνια τον μικρότερο του αδερφό, Doody, που ακολουθεί τα χνάρια του. Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του μικρού του αδερφού, βοηθώντας τον σε κάθε του βήμα. 

Η Αλέξια Βασιλείου είναι από τις σπουδαιότερες φωνές που έβγαλε ποτέ η Κύπρος. Η μικρή της αδερφή είναι η Μαρίτα Βασιλείου, που σε συνέντευξη που έδωσαν παλαιότερα δήλωσαν πως μικρές δεν ήταν δεμένες μεταξύ τους. Ωστόσο, μεγαλώνοντας οι δυο κυρίες ήρθαν πολύ κοντά.  Η ομοιότητα τους πάντως είναι απίστευτη!

 

Home