Thumbnail

Ελένη Φουρέιρα: Ο σύντροφος της Αλμπέρτο Μποτία τράβηξε την πιο σέξι φωτογραφία της! (Φώτο) Ελένη Φουρέιρα: Ο σύντροφος της Αλμπέρτο Μποτία τράβηξε την πιο σέξι φωτογραφία της! (Φώτο)

Έβαλε "Fuego"  στο instagram της η τραγουδίστρια
Διανύει την πιο όμορφη και πετυχημένη περίοδο της ζωής της. Η Ελένη Φουρέιρα μετά την δεύτερη θέση στην Eurovision, έχει μια ανοδική πορεία στην καριέρα της, ενώ αυτή την περίοδο ξεκινά την Ευρωπαϊκή της περιοδεία. 

Αυτές τις ημέρες μάλιστα ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να δώσει και εκεί συναυλίες, ενώ σύντομα θα εμφανιστεί σε Ρώμη, Άμστερνταμ, Σουηδία, Βέλγιο και Λονδίνο. 

Η εκρηκτική τραγουδίστρια μπορεί στα επαγγελματικά της να έχει τεράστια επιτυχία, ωστόσο και στην προσωπική της ζωή τα πράγματα βαίνουν εξίσου καλά. 

Η Ελένη Φουρέιρα είναι τρελά ερωτευμένη με το σύντροφό της, ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, ενώ εκείνος τη στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα.

Η ίδια ωστόσο ανήρτησε την πιο σέξι φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ισπανική πρωτεύουσα όπου βρίσκεται, ενώ όπως μάθαμε  από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Μποτία τελικά βρίσκεται μαζί της αλλά προτιμά να μην τραβά την προσοχή των media. Η συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα τραβήχτηκε από τον ίδιο τον αγαπημένο της. 

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα έτσι όπως δεν την έχουμε δει ξανά: 

 

Salt in the air, sand in my hair ?✨☀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Home