Thumbnail

9 επώνυμοι Έλληνες που έγιναν μπαμπάδες σε μεγάλη ηλικία! 9 επώνυμοι Έλληνες που έγιναν μπαμπάδες σε μεγάλη ηλικία!

Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα...
Τελευταία ακούμε όλο και περισσότερες περιπτώσεις επωνύμων  που γίνονται γονείς σε σχετικά μεγάλη ηλικία ή που εκφράζουν αυτή τους την επιθυμία. Πολυάριθμα τα παραδείγματα αυτών των περιπτώσεων και παρακάτω θα δούμε μερικά από αυτά. Φαίνεται πως το πατρικό φίλτρο δεν κοιτάζει ηλικίες και πολλοί είναι αυτοί που τολμούν να περάσουν στο επόμενο βήμα. 

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο μοναδικός, Κώστας Βουτσάς που σε ηλικία 85 ετών έγινε για 5η φορά πατέρας. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός, χάρισε στην σύντροφο του Αλίκη Κατσαβού ένα αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2016. Τα μεγαλύτερα παιδιά του ηθοποιού, Σάντρα, Θεοδώρα, Νικολέτα και Φοίβος, ξετρελάθηκαν με την άφιξη του μικρού τους αδερφού! 

Ο Κώστας Καζάκος είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας τεσσάρων παιδιών και η ηλικία του δεν στάθηκε εμπόδιο στο να μεγαλώσει την οικογένειά του. Από τον γάμο του με την Τζένη Καρέζη απέκτησε τον Κώστα ενώ από τον δεύτερο του γάμο άλλα 3 παιδιά. Πλέον βρίσκεται στην ηλικία των 80 χρόνων και χαίρεται τα παιδιά που έχει αποκτήσει, με το μικρότερο μέλλος της οικογένειας να είναι 9 χρόνων.

Ο αγαπημένος Τόλης Βοσκόπουλος στα 61 του χρόνια καλωσόρισε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα του με την Άντζελα Γκερέκου. Η μοναχοκόρη του ζευγαριού, Μαρία σήμερα είναι 16 ετών.

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν πάντα ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης που προκαλούσε με τη δουλειά του και με την εμφάνισή του. Ο Καρβέλας  έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο με την Άννα Βίσση, την Σοφία, η οποία είναι παντρεμένη και μαμά. Μετά από τον δεύτερο του γάμο με την Ανίτα Πάνια, σε ηλικία 57 χρονών, εκτός από παππούς ξαναέγινε και μπαμπάς, αποκτώντας το γιο του Ανδρέα.

Κορίτσιααα ο Μπάρκουλης! Και φυσικά ο λόγος για τον Ανδρέα Μπάρκουλη, έναν γόη της εποχής του που όλες οι γυναίκες τρελαίνονταν και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του! Ο μεγάλος ηθοποιός έγινε για άλλη μια φορά πατέρας στα 64 του χρόνια, αποκτώντας έναν αξιαγάπητο γιο, τον Νικόλα, που σήμερα είναι 17 χρόνων. 

Νίκος Κούρκουλος. Άλλος μεγάλος καρδιοκατακτητής ηθοποιός που άφησε εποχή. Απέκτησε από τον πρώτο του γάμο δύο παιδιά  τον Άλκη και την Μελίτα.  Έγινε ξανά πατέρας σε μεγάλη ηλικία, αφού το πρώτο του παιδί με την Μαριάννα Λάτση ήρθε όταν ήταν 59 χρόνων, ενώ το δεύτερο όταν έγινε 64!  

Βαγγέλης Κονιτόπουλος. Στα 62 του χρόνια ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από τα παραδοσιακά του τραγούδια έγινε για τρίτη φορά μπαμπάς, έκανε την κόρη τώρα, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήταν κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και αυτός αλλά και η κατά 28 χρόνια μικρότερη σύζυγός του .Έχει ήδη δύο γιους έναν 37 χρονών και έναν 30 από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος έγινε και πάλι πατέρας σε μεγάλη ηλικία, από το δεύτερο γάμο του. Στα 63 του χρόνια ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμοι γιοι του, ενώ στα 66 του η μικρότερη κόρη του.

Ο Μίμης Πλέσσας, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί, είχε το μοναδικό προνόμιο να αποκτήσει μια κόρη στα 74 του χρόνια. Αν και με την σύζυγο του Λουκίλα Κάρρερ έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αυτό δεν τους κράτησε μακριά στο να δημιουργήσουν οικογένεια έχοντας σήμερα την 17χρονη Ελεάνα.

Home