Thumbnail

Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως είναι έγκυος! (Βίντεο) Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε πως είναι έγκυος! (Βίντεο)

«Είμαι και υπερβολικά χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου! Είμαι τρισευτυχισμένη!»
Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν έντονα οι φήμες για την εγκυμοσύνη της, χωρίς ποτέ η ίδια να βγει να μιλήσει για αυτό. 

Η ίδια ωστόσο σήμερα ένιωσε έτοιμη να το μοιραστεί με το κοινό, και το ανακοίνωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο λόγος για την γνωστή ηθοποιό, Πηνελόπη Αναστασοπούλου που αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή, την δεύτερη της εγκυμοσύνη. 

Η ηθοποιός που είναι ήδη μητέρα μίας κόρης, μίλησε στην Ελένη για την εγκυμοσύνη της με τα πιο τρυφερά λόγια, ενώ αν κρίνουμε από το χρώμα στο φόρεμα που επέλεγε για την εμφάνιση της, μάλλον περιμένει γιο; Λέμε τώρα...

Για το θέμα αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να το πω δημόσια επειδή εργάζομαι και είμαι σε περιοδεία αυτό το διάστημα, δεν μπορώ να το κρύβω άλλο και βέβαια, έχει περάσει και το «επικίνδυνο» διάστημα του πρώτου τριμήνου. Και επίσης, είμαι και υπερβολικά χαρούμενη, δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου! Είμαι τρισευτυχισμένη!».

«Θέλαμε και πιο γρήγορα, αλλά επειδή εγώ θήλαζα μέχρι πριν μερικούς μήνες, δεν μπορούσα να μείνω έγκυος κι έτσι, με το που σταμάτησα τον θηλασμό, έμεινα έγκυος αμέσως. Επειδή εγώ είμαι μοναχοπαίδι και ξέρω πώς είναι, τώρα ξέρω ότι δεν θα είναι ποτέ μόνη της». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Με το καλό να ορίσει! 

 

Home