Thumbnail

9+1 γοητευτικοί star του Χόλυγουντ που από «ασχημόπαπα» κατέκτησαν την κορυφή! 9+1 γοητευτικοί star του Χόλυγουντ που από «ασχημόπαπα» κατέκτησαν την κορυφή!

Τα επίθετα «όμορφος», «γοητευτικός», ή «σέξι» δεν ίσχυε για τους πιο κάτω όταν ήταν μικροί…
Πολλοί είναι οι σταρ, που απλά σου κόβουν την ανάσα με την εξωτερική τους εμφάνιση και θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς. Κάποιοι στην αρχή της καριέρας τους, δυσκολεύτηκαν να πείσουν τους μάνατζερ ότι άξιζαν μια λαμπρή καριέρα, λόγω της εξωτερικής τους εμφάνισης. Όταν κατάφεραν και πήραν την ευκαιρία, απέδειξαν πως όλοι εκείνοι που μπήκαν εμπόδιο στην αρχή της καριέρας τους, είχαν άδικο… Αυτοί είναι οι διάσημοι που στο πέρασμα των χρόνων έγιναν ακόμη πιο όμορφοι και γοητευτικοί.

Meryl Streep

Στην οντισιόν για το «King Kong» ο σκηνοθέτης την αποκάλεσε «άσχημο πράγμα» στα Ιταλικά, αλλά εκείνη επειδή μιλούσε τη γλώσσα τον κατάλαβε και του ζήτησε συγνώμη που δεν ήταν τόσο όμορφη για την ταινία του.

Britney Spears

Και όμως, η πριγκίπισσα της ποπ έχει κερδίσει μια θέση στη λίστα με τις Unsexiest γυναίκες του πλανήτη από το περιοδικό Maxim.

Taylor Lautner

Αμέσως μετά το πρώτο Twilight, παραλίγο να απολυθεί αφού οι παραγωγοί έκριναν ότι δεν είναι τόσο μυώδης όσο θα έπρεπε για να συνεχίσει. Τι έκανε; Σε χρόνιο μηδέν έγινε «φέτες» κι έκοψε την ανάσα των κοριτσιών στις κινηματογραφικές αίθουσες με τους κοιλιακούς του.

Chrissy Teigen

Το κορυφαίο μοντέλο δυσκολευόταν να κλείσει δουλειές στην αρχή της καριέρας της επειδή θεωρούνταν άσχημη ώσπου το «Sports Illustrated» της έδωσε μια ευκαιρία και δικαιώθηκε.

Benedict Cumberbatch

Παραλίγο να μην πάρει το ρόλο του «Σέρλοκ Χολμς» επειδή αρχικά οι παραγωγοί δεν τον έβρισκαν αρκετά σέξι.

Lea Michele– «Glee»

Στις αρχές της καριέρας της ένας μάνατζερ της είπε ότι εάν δεν φτιάξει τη μύτη της, δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καριέρα. Δεν τον άκουσε και τελικά, τον διέψευσε. 

Sarah Jessica Parker – «Sex & the City»

Τράβηξε τα ζόρια της στην αρχή της καριέρας της, ενώ το 2007 το περιοδικό Maxim την ανακήρυξε «Unsexiest woman alive»... Βέβαια, η ίδια είχε σκίσει με το Sex and the city, οπότε μάλλον δε θα ίδρωσε και πολύ το αυτί της. 

Minka Kelly

Ατζέντης είπε στην όμορφη ηθοποιό να πάει να μεγαλώσει το στήθος της, αλλά εκείνη δεν άκουσε κι -εκ του αποτελέσματος- μάλλον δικαιώθηκε. 

Winona Ryder 

Στην πρώτη της οντισιόν στα 16 της χρόνια την απέρριψαν επειδή θεωρήθηκε άσχημη. Βέβαια, στην πορεία κέρδισε θέση στις λίστες του People με τους πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη.

Kat Dennings

Στις αρχές της καριέρας της η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς «2 Broke Girls» δέχτηκε συστάσεις από μάνατζερ να φτιάξει πολλά πράγματα πάνω της με πλαστικές, αλλά εκείνη τους έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια και δικαιώθηκε.

Home