Thumbnail

Τα "μπλεξίματα" Ελλήνων διάσημων με την δικαιοσύνη! Τα "μπλεξίματα" Ελλήνων διάσημων με την δικαιοσύνη!

Παρανόμησαν και πλήρωσαν το τίμημα...
Αρκετοί είναι οι celebrities του τόπου, που έχουν περάσει δικαστικές περιπέτειες - κυρίως για χρέη προς το δημόσιο - ενώ δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που τούς έχουν περάσει χειροπέδες. Ιδού κάποιες τρανταχτές περιπτώσεις...

Το καλοκαίρι του 2014 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε συλληφθεί για τη Φερράρι του, με την κατηγορία για ψευδή αναφορά στις Αρχές, αφού ο τραγουδιστής είχε δηλώσει ως κλεμμένες τις πινακίδες του πολυτελούς αυτοκινήτου, ενώ βρίσκονταν κανονικά σε αυτό, που ήταν σε έκθεση αυτοκινήτων! Και οι περιπέτειες του με το νόμο δεν έχουν τελειωμό, αφού πριν από ενάμιση χρόνο, κάθισε στο εδώλιο με την κατηγορία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που στο τέλος αθωώθηκε!

Προβλήματα με το νόμο αντιμετώπισε και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι του 2014 είχε συλληφθεί για χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής προς το δημόσιο, για την περίοδο που εκείνος ήταν Πρόεδρος. Η ιστορία με την αγαπημένη του ομάδα κόστισε πολύ στον τραγουδιστή τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όπως ο ίδιος έχει εξομολογηθεί.

Η αγάπη του Ντέμη Νικολαΐδη για την ΑΕΚ τον οδήγησε σε μεγάλες περιπέτειες. Ο ίδιος είχε διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα, αλλά υπήρξαν πολλά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, εναντίον του είχε εκδοθεί μέχρι κι ένταλμα σύλληψης. Ο Ντέμης είχε βρεθεί στη ΓΑΔΑ, κατόπιν κλητεύσεως, προκειμένου να παρουσιάσει τα στοιχεία που αφορούσαν την περίοδο της προεδρίας του. 

Το 2010 η Άντζελα Δημητρίου συνελήφθη επειδή εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές ανεκτέλεστες αποφάσεις για έκδοση ακάλυπτων επιταγών. Η περιπέτεια της τραγουδίστριας αφορούσε σε μία "εξυπηρέτηση" που είχε κάνει σε πρώην σύντροφό της.

Η πτώχευση της εκδοτικής εταιρείας ΙΜΑΚΟ, μεταξύ άλλων έβαλε σε μεγάλες οικονομικές περιπέτειες τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μάλιστα, ο πρώην εκδότης είχε συλληφθεί για χρέη της εταιρείας προς το Δημόσιο. Οι οικονομικές περιπέτειες του Κωστόπουλου έγιναν πρωτοσέλιδο, ενώ ο ίδιος έχει εξομολογηθεί ότι την περίοδο εκείνη είχε "πέσει" στα πατώματα, λόγω ψυχολογικής κατάρρευσης.

Τον χειμώνα του 2012, ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη σε παράνομο καζίνο που λειτουργούσε σε internet cafe. Μάλιστα,  γνωστός τραγουδιστής πέρασε τη νύχτα εκείνη στο κρατητήριο! 

Ο Γιάννης Βούρος είχε συλληφθεί για χρέη στο δημόσιο, όταν ήταν πρόεδρος στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ο λόγος ήταν τα χρέη του Θεάτρου προς το ΙΚΑ και ο ίδιος θεωρήθηκε ότι έφερε προσωπική ευθύνη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε και ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή, ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μάλιστα παρέμεινε για μήνες στη φυλακή του Κορυδαλλού για μεγάλα χρέη προς το Δημόσιο, μια υπόθεση που τον ταλαιπώρησε και ακόμη δεν έχει μπει τελεία στην πολύκροτη υπόθεση.

Home