Thumbnail

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Εύχεται στον "ήρωα" της ζωής της με τα πιο τρυφερά λόγια! (Φώτο) Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Εύχεται στον "ήρωα" της ζωής της με τα πιο τρυφερά λόγια! (Φώτο)

«Αγαπημένε μου ήρωα, Χρόνια πολλά και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ... p.s Δεν είναι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου!
Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έστειλε τις ευχές της στον ήρωα της ζωής της.

Ο λόγος για τον πατέρα της, καθώς σήμερα έχει τα γενέθλια του. Η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να τον ευχαριστήσει για όσα της πρόσφερε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του που συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Αγαπημένε μου ήρωα, Χρόνια πολλά και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με υγεία και αγάπη πολλή, τόση πολλή όση μας έδωσες όλα αυτά τα χρόνια! Σε λατρεύουμε και σε θαυμάζουμε υπερβολικά! Να μας ζήσεις να σε χαιρόμαστε παππούλη μας! Να μας ζήσεις να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου που σε κάνουν τόσο ευτυχισμένο και χαρούμενο! Μακάρι όλοι οι γίγαντες σαν εσένα να είχαν αυτή τη ψυχή, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιo ανθρώπινος, αθώος και αληθινός! Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα! HAPPY BIRTHDAY»

Χρόνια Πολλά και από εμάς στον κύριο Πέτρο Ευριπίδου!

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας: 

 

Αγαπημένε μου ήρωα, Χρόνια πολλά και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με υγεία και αγαπη πολλή, τόση πολλή όση μας έδωσες όλα αυτά τα χρόνια! Σε λατρεύουμε και σε θαυμάζουμε υπερβολικά! Να μας ζήσεις να σε χαιρόμαστε παππούλη μας! Να μας ζήσεις να χαίρεσαι τα εγγονάκια σου που σε κάνουν τόσο ευτυχισμένο και χαρούμενο! Μακάρι όλοι οι γίγαντες σαν εσένα να είχαν αυτή τη ψυχή, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιo ανθρώπινος, αθώος και αληθινός! Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα! HAPPY BIRTHDAY ? #daddysgirl #daddysbirthday #loveyou #prouddaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη c o n s t a n t i n a (@con_ev) στις

Home