Thumbnail

Έξαλλη η Θέκλα Πετρίδου με τηλεθεάτρια! Την έβαλε στην θέση της (Βίντεο) Έξαλλη η Θέκλα Πετρίδου με τηλεθεάτρια! Την έβαλε στην θέση της (Βίντεο)

Ακούστηκαν προσβλητικές εκφράσεις στον αέρα της εκπομπής
Στα πλαίσια του Cyprus Pride που έγινε την Κυριακή, 3 Ιουνίου, η Θέκλα Πετρίδου ασχολήθηκε την περασμένη Παρασκευή με το θέμα, ενώ έδωσε βήμα σε τηλεθεατές να βγουν και να εκφράσουν τις απόψεις τους. 

Η εκπομπή είχε ως βασικό θέμα τα δικαιώματα των ανθρώπων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Στην εκπομπή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση τηλεθεάτρια που θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα, λέγοντας μάλιστα στον αέρα της εκπομπής προσβλητικές εκφράσεις. 

Βάζοντας μπροστά τους νόμους του Θεού, η τηλεθεάτρια με έντονο και επιθετικό ύφος μίλησε για αφύσικους, διεφθαρμένους κτλ

Απ' την πλευρά της η Θέκλα Πετρίδου φανερά εκνευρισμένη, προσπάθησε να εξηγήσει στην τηλεθεάτρια πως δεν είναι θέμα επιλογών, αλλά πως γεννιέσαι έτσι, χωρίς ωστόσο να βρίσκει κάποια ανταπόκριση. 

Με επιχειρήματα και στοχευμένα σχόλια, η Θέκλα Πετρίδου έδωσε στην τηλεθεάτρια να καταλάβει πως σκέφτεται λανθασμένα για το θέμα.

Δείτε το απόσπασμα: 

 

πηγή βίντεο: lifenews

 

Home