Thumbnail

Δώρος Παναγίδης: Δείτε τον να κάνει βόλτα με την κούκλα κόρη του, Αριάνα! (Φώτο) Δώρος Παναγίδης: Δείτε τον να κάνει βόλτα με την κούκλα κόρη του, Αριάνα! (Φώτο)

Πατέρας και κόρη έχουν το ίδιο στυλ!
Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες ριάλιτι, τον τελευταίο χρόνο είναι σίγουρα και ο Κύπριος, Δώρος Παναγίδης. 

Η συμμετοχή του στο «Power of love» και η σχέση του με την Αθηνά Χρυσαντίδου, απασχόλησαν πολύ τα Μέσα καθώς υπήρχε μια εκρηκτική σχέση μεταξύ τους, με εντάσεις και έντονο πάθος! 

Το ερωτευμένο ζευγάρι πλέον έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, και ζουν τον έρωτα τους τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κύπρο. Ήδη η Αθηνά Χρυσαντίδου έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στο νησί μας για να συναντήσει τον αγαπημένο της, ενώ είδαμ και φωτογραφίες τους στα social media τους. 

Ο Δώρος Παναγίδης πριν από λίγες ημέρες έλειπε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα, όταν όμως επέστρεψε, δεν έχασε ευκαιρία να συναντηθεί με την μικρή του κόρη, Αριάνα. 

Ο ίδιος ανέβασε και μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με την μικρή να είναι αγκαλιά με τον πατέρα της και να κάνουν "duckface", φορώντας μάλιστα και οι δύο καπελάκι! 

Να σας θυμίσουμε πως η Αριάνα είναι ο καρπός του έρωτα του Δώρου Παναγίδη με την χορεύτρια Νάταλι Κάντερ ενώ ο παίκτης ο ίδιος έχει ένα ακόμα παιδί, ένα πανέμορφο αγοράκι από παλαιότερη του σχέση με την Έλενα.

Δείτε την ανάρτηση του: 

 

Καλημέρα κι από μας ❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doros Panayides Official (@dorospan) στις

Home